Najveći regionalni sajam posvećen novitetima i trendovima u ljepoti prezentiranima kroz nove proizvode, brojne look & learn edukacije i seminare ove je godine uveo dva nova segmenta: hair show i tatto & bodypainting.
Sajam je otvorila zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba doc.dr.sc. Olivera Majić istaknuvši da današnji Dan žena, žene u Zagrebu "žive" svaki dan, a dokaz tome su vodeća mjesta u gradskoj upravi na kojima se upravo nalaze - žene.
"U Zagrebu ne razmišljamo o muško ženskom poduzetništvu nego kako na tržištu ostati konkurentan. To se odnosi i na ovaj današnji događaj koji mnogi vole nazivati industrijom ljepote. Ja izbjegavam ovu riječ jer ga od industrije razlikuje upravo emocionalni i umjetnički dio i osobnost bez koje ova ljepota ne bi bila moguća.", rekla je doc.dr.sc. Olivera Majić.

Dani ljepote 2019. 21

"Zavirit ćemo kroz ponudu više od 300 izlagača koji su pripremili prezentacije najnovijih trendova u beauty industriji. Da će naš event zasigurno biti obilježen brojnim superlativima slobodni smo već sada zaključiti jer to je odgovor na naše kontinuirano uvođenje inovativnog sadržaja i rezultat posvećenosti trendovima u ljepoti." rekla je na otvorenju dr. sc. Dina Tomšić, direktorica Zagrebačkog velesajma.

Dani ljepote 2019. 3
"Najljepši" sajam Zagrebačkog velesajma od početka je poznat kao mjesto okupljanja najpoznatijih svjetskih i domaćih proizvođača i distributera kozmetičkih i frizerskih brendova. Sajam je namijenjen kako širokoj publici tako i profesionalcima koji na sajmu izmjenjuju iskustva, ostvaruju kontakte i prezentiraju svoje proizvode i usluge. Tijekom vikenda održat će se edukativni dvodnevni Hair Show program s nagrađivanim svjetski poznatim frizerskim stilistima: Guy Tang, Kevin Luchmun, Indira Schauwecker, Efi Davies i edukatorima iz regije: Kanso Akademija Zagreb, Sandra - Cookie the Barber, Nikola Radojević, Jovan Bedanski i Ivan Duda.

Dani ljepote 2019. 5
Na otvorenoj pozornici u samom paviljonu odvijat će se vrlo zanimljiv program predavanja, natjecanja i prezentacija bogat korisnim informacijama i novitetima iz "industrije ljepote". Održat će se i dva natjecanja u kategorijama najboljih tetovaža odrađenih na Tattoo Areni u subotu i u nedjelju te Prvenstvo Hrvatske u bodypaintingu.
Beauty & Hair Expo traje do nedjelje 10. ožujka, radno vrijeme je od 10 do 19 sati, a cijena ulaznice iznosi 30 Kuna.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam