Najveći regionalni sajam posvećen novitetima i trendovima u ljepoti prezentiranima kroz nove proizvode, brojne look & learn edukacije i seminare održat će se tradicionalno početkom proljeća, od 8. do 10. ožujkaZagrebački velesajam ima tradiciju održavanja sajmova dužu od 110 godina, od čega u segmentu ljepote 20 godina, a sajam Beauty & Hair Expo kvalitetu tradicije podiže na novu razinu i otvara vrata promjenama i inovacijama. Projekt koji je na međunarodnoj sajamskoj pozornici dugi niz godina omogućava izlagačima uspješno predstavljanje noviteta, promociju proizvoda i demonstraciju novih tehnika. Poslovnim posjetiteljima i stručnjacima iz branše, istovremeno, omogućava upoznavanje s najnovijim trendovima, sudjelovanje u inspirativnim i edukativnim radionicama domaćih i inozemnih predavača, testiranje vještina u natjecanjima i osvajanje vrijednih nagrada. Ukupan sadržaj sajma održat će se u četiri paviljona Zagrebačkog velesajma (8, 8a, 9 i 11a) nastupit će od 300 izlagača na 13.500 m2 izložbenog prostora.

Dani ljepote 2019. press

BEAUTY NOVITETI, SAJAMSKI POPUSTI I SAVJETI

Sajam je posvećen različitim segmentima industrije ljepote: kozmetika, njega kose, prirodni preparati, oprema salona, njega noktiju. Industrija ljepote i način kako ona utječe na naš doživljaj lijepog neprekidno se mijenja. Beauty & Hair Expo Zagreb mjesto je za nova saznanja, korisne upute i informacije koje će prisutni stručnjaci rado podijeliti s posjetiteljima. Cilj događanja je ponuditi mogućnost osobnog, neposrednog kontakta s potencijalnim partnerima i krajnjim potrošačima, a posjetiteljima ukupnost ponude i noviteta na jednom mjestu ove vrlo propulzivne industrije i struke.
Izlagači će predstavljati novitete iz područja preparativne i dekorativne kozmetike, najnovije trendove u kozmetičkim tretmanima, nadolazeće trendove u bojanju, šišanju i stiliziranju kose, njezi i dizajnu noktiju, suvremenu kozmetičku i frizersku opremu kao i pribor za salone. Tu je i Zelena zona u kojoj domaći proizvođači prirodne kozmetike predstavljaju kozmetiku bez umjetnih sastojaka.

Dani ljepote 2019. 6

TATTOO&BODY PAINTING
Tattoo Arena u suradnji sa Zagrebačkim Velesajmom i Beauty & Hair Expom Zagreb predstavit će deset odabranih salona tetoviranja na kojima će se posjetitelji sajma moći istetovirati, odabrati motiv svoje tetovaže, informirati se o tetoviranju kao i kupiti sredstva za njegu i održavanje tetovaža. Održat će se i dva natjecanja u kategorijama najboljih tetovaža odrađenih na Tattoo Areni u subotu 9. te u nedjelju 10. ožujka, kao i Prvenstvo Hrvatske u bodypaintingu.
Dani ljepote 2019. press 2
HAIR SHOW
Još jedna novost ovogodišnjeg izdanja je iznimno snažan segment frizerske industrije sa svjetski poznatim imenima iz branše. Zagrebački velesajam i partner TOP STIL s velikim zadovoljstvom predstavljaju edukativni dvodnevni HAIR SHOW program u paviljonu 8 na više od 2.500 m2 kreativno uređenog prostora s nagrađivanim svjetski poznatim frizerskim stilistima: Guy Tang, Kevin Luchmun, Indira Schauwecker, Efi Davies i edukatorima iz regije: Kanso Akademija Zagreb, Sandra - Cookie the Barber, Nikola Radojević, Jovan Bedanski i Ivan Duda te Zeo i Alessia Baldi iz Italije.

MODNA REVIJA KRALJICA HRVATSKE
U subotu i nedjelju, modna agencija Crostars i direkcija Kraljica Hrvatske održat će modnu reviju predstavnica koje su osvajale titulu Kraljice Hrvatske. Uz aktualnu Kraljicu Hrvatske Emu Gračan, posebna gošće revije bit će i prva Hrvatica izabrana za Kraljicu Svijeta 1989. gospođa Danijela Mihalić Gračan. Modnu reviju nosit će između ostalih Kraljica Hrvatske 2015. Tina Živković, Kraljica Hrvatske 2016. Antoanet Levačić , Kraljica Hrvatske 2017. Paula Tandara te princeza aktualne Kraljice Hrvatske Kraljice Hrvatske Sonja Lončar.

NATJECANJA UČENIKA, EDUKATIVNA PREDAVANJA

Petak, prvi dan sajma posvećen je frizerskim i make up natjecanjima učenika srednjih strukovnih škola. Učilište Profokus organizira make up natjecanje za učenike srednjih škola i amatere na temu "Pop of Color", koje kao što i sam naziv govori, stavlja naglasak na intenzivne, kontrastne boje što omogućuje natjecateljima da se potpuno prepuste mašti i predstave svoju vlastitu interpretaciju teme. Također će održati i prvo natjecanje učenika u dizajnu noktiju pod nazivom "Proljetni nail dizajn". Tema natjecanja inspirirana je dolaskom proljeća i ponovnim buđenjem prirode. U organizaciji Zagrebačkog velesajma i Udruženja obrtnika grada Zagreba – ceh frizera održat će frizersko natjecanje učenika. Mladi frizeri natjecat će se u tri kategorije: dnevna frizura, svečana frizura te muško moderno šišanje. Tijekom sajma učenici će pružati posjetiteljima besplatne kozmetičke tretmane lica, prirodnu njegu noktiju, šminkanje za dnevni make up i dr.

Sve navedeno pravi je razlog za posjetu sajmu Beauty & Hair Expo - vidimo se na Zagrebačkom velesajmu

 

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam