Početak jednog od najuspješnijih i najpopularnijih sajmova u Hrvatskoj i regiji vrlo je blizu. Naime, međunarodno događanje pod nazivom Beauty & Hair Expo Zagreb, koje se temelji na bogatoj dvadesetogodišnjoj tradiciji sajma Dani ljepote, 8. ožujka na Zagrebačkom Velesajmu otvorit će svoja vrata posjetiteljima. I sigurni smo - ponovno oduševiti!

Našom današnjom pričom predstavljamo izlagača koji je već tradicionalno prisutan na zagrebačkom sajmu...Posjetitelji sajma Beauty & Hair Expo Zagreb na izložbenom prostoru branda Juliana Nails bit će u prigodi upoznati potpunost ponude i kvalitetu proizvoda te poslušati stručne savjete edukatora. Naravno, očekuju ih brojni akcijski popusti, pokloni i noviteti!

Dani ljepote 2019. 42

Nema sumnje kako je 21. izdanje sajma dokaz dugovječnosti ovog projekta koji potvrđuje kako se vrijedni organizacijski tim neumorno trudi razvijati suradnju s poslovnim partnerima najrazličitijih segmenata beauty industrije i kako - ostvaruje željeno!

Dani ljepote 2019. 43

Naravno, osim novog naziva, posjetiteljima će premijerno biti predstavljeni i novi sadržaji te brojne zanimljivosti i prezentacije svjetskih hit proizvoda na tržištu - od dekorativne i preparativne kozmetike, wellnessa i uređenja noktiju, pa sve do stručnih predavanja, kvalitetnih radionica i modnih revija. Na ovogodišnjem je sajmu frizerski segment u ekspanziji, a jedan od eksluzivnih noviteta na Beauty & Hair Expo u Zagrebu je i Tattoo Arena, na kojoj će se praktičnim radom predstaviti najbolji hrvatski tattoo artisti i saloni za tetoviranje!

Dani ljepote 2019. 39

Dekorativna i preparativna kozmetika, uređenje noktiju, stručna predavanja, strukovna natjecanja, kvalitetne radionice - doista je mnoštvo zanimljivih događanja na sajmu! 75% izlagača i posjetitelja zadovoljno je sajamskim programom, a čak 97% ispitanika smatra sajam učinkovitim marketinškim alatom. Brojke i statistike nedvojbeno su na strani organizatora, stoga je zaključak zapravo vrlo jednostavan - svakako posjetite Beuaty & Hair Expo Zagreb - sajam nove generacije koji pruža novu dimenziju motivaciji, inspiraciji, kreativnosti i edukaciji! Vidimo se od 8. do 10. ožujka na Zagrebačkom Velesajmu!

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam