Proizvođač kozmetičke opreme, tvrtka Lah iz Velike Gorice, dugogodišnjim je predanim radom nebrojeno puta dokazala kvalitetu svojih proizvoda i širinu poslovnih zamisli. U protekloj su sezoni bili nezaobilazan sudionik brojnih stručnih sajmova na kojima su predstavljali svoje inovacije i pojašnjavali put od ideje do realizacije proizvoda.

Nepisano je pravilo kako tvrtka Lah i medicinsko-kozmetički salon Skin iz Velike Gorice svake sezone tržištu predstavljaju visoko učinkovite tretmane i nove hit proizvode. Iznimka nije bila ni ova sezona, u kojem su, za sve klijente koji žele riješiti problem viška kilograma i ukloniti tvrdokorne naslage celulita, predstavili hit uređaj Cryodin Supreme koji na principu primjene krioterapije uklanja postojeće nepravilnosti na koži. Svestranost ove metode doista je neupitna, a tvrtka Lah, koja je već tradicionalno izlagač i predavač na međunarodnom sajmu Dani ljepote u Zagrebu, iskoristila je prigodu da javnosti iznova predstavi ovaj aparat koji se već pokazao vrlo učinkovitim u radu kozmetičkih salona i centara za uljepšavanje.

lah-cryodin-ipl_2


Ovim prirodnim i neinvazivnim  procesom zagrijavanja i hlađenja tkiva moguće je ukloniti nepoželjni celulit i masne naslage, vratiti koži tonus i zategnuti je, potaknuti stvaranje kolagena ili smanjiti podbradak, a sve to uz pomoć nekoliko različitih metoda, od kojih su se posebno učinkovitima pokazale kriolipoliza i termodinamička terapija.
Na Opatijskom sajmu Cosmetic News tretman uređajem Cryodin Supreme isprobao je i Boris Kosmač koji je itekako zadovoljan postignutim rezultatima.
Novost u radu tvrtke Lah je i otvaranje centra za medicinu i kozmetologiju u Zagrebu na adresi Nova cesta 76, u kojem će se održavati edukacije i radionice na kojima će klijenti, između ostalog, biti u prigodi upoznati različite metode rada uređaja Cryodin Supreme.

lah-cryodin-ipl_1


Mnogi centri i saloni za uljepšavanje već su prepoznali kvalitetu i stručnost u radu tvrtke Lah, stoga je i njihov broj zadovoljnih klijenata u stalnom porastu.
Nema dvojbe kako profesionalnim pristupom i kombinacijom učinkovitih tretmana tvrtka Lah i medicinsko-kozmetički salon Skin osiguravaju najpotpuniju i najdjelotvorniju uslugu, pa stoga i željeni rezultati neće izostati. A zadovoljstvo klijenata u konačnici i jest priznanje njihovog dugogodišnjeg kvalitetnog rada i uspjeha!

Više o tome pogledajte u našoj video reportaži:

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam