Naša se morska, sunčana priča nastavlja u prošloj smo vas emisiji upoznali sa novom beauty oazom Rijeke, Kvarnera i Istre. Smješten u samom srcu grada, na riječkom Korzu, medicinsko estetski centar Jupiter istinski je biser za ljepotu, njegu i zdravlje. A ponuda medicinsko esteskog centra Jupiter uistinu oduševljava tretman uređajem Med Contour koji smo vam predstavili prošloga tjedna neinvazivna je stoposto sigurna metoda koja je jedina prava alternativa operativnoj liposukciji.

Uz brojne nagrade i priznanja na svjetskoj razini, ovaj je tretman trenutno najugodniji tretman oblikovanja tijela u svijetu...i vrlo je učinkovit.

Danas vam predstavljamo uređaj zvučnog naziva Face up, koji je trenutno jedan od najizvođenijih tretmana na svijetu. Stoga i ne čudi da je medicinsko estetski centar Jupiter, osluškujući želje, ali i potrebe svojih klijentica, u svoju ponudu odlučio uvrstiti ovu potpuno novu generaciju mikrodermoabrazije.

jupiter-faceup

Pomlađivanje i lifting lica, uklanjanje bora, ožiljaka ili hiperpigmentacija na koži...nakon tretmana Face up-om lice će jednostavno zablistati! Individualan pristup svakom klijentu omogućen je putem jednokratnih zamjenskih glava s pet različitih abrazivnih snaga, ovisno o indikacijama koje se žele tretirati, te dodatnom šestom glavom koja služi za umasiravanje sastojaka u kožu.

Jednokratne zamjenske glave uklanjaju bilo kakav rizik od prijenosa infekcija, stoga se ovaj tretman smatra i tretmanom s najvišom razinom sigurnosti. Uz navedene tretmane pomlađivanja, Face up se upotrebljava i kod tretiranja akni, ožiljaka, pigmentacija na licu, te kod ujednačavanja diskoloracije lica. Prednosti ovog tretmana doista su brojne osim što podsjeća na masažu i izuzetno je ugodan, nakon tretiranja se klijentice mogu odmah vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Rekli bismo za tretman je dovoljna i pauza za ručak!

jupiter-fileri

Spomenimo kako medicinsko estetski centar Jupiter u svojoj ponudi ima i tretmane injekcijskog apliciranja dermofilera, odnosno preparata hijalurona, renomiranih svjetskih prozvođača. Nadamo se da je naša priča sa riječkog Korza moguć poticaj i za Vas da napravite svoj prvi, ali vrlo važan korak premu željenom mladenačkom izgledu, te da smo Vam barem djelomično uspjeli približiti ove vrlo učinkovite i potpuno bezbolne tretmane.
Naravno, zaustaviti vrijeme nije moguće, ali ublažiti utjecaje godina i svakodnevnog života na izgled svakako jest. A to zasigurno znači i osmijeh zadovoljstva na Vašem licu...

Više o tome pogledajte u našoj video reportaži:


 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam