Bilo da je rekreativno ili svakodnevna aktivnost – hodanje je jednostavno iznimno važan segment naših života.

Pogrbljeno držanje, nepravilno hodanje ili bolovi u donjem dijelu leđa koji pogađaju čak 80% svjetske populacije barem u jednom trenutku tijekom života, vrlo su često povezani s pogrešnim odabirom neadekvatne i nekvalitetne obuće. Iako ih u pravilu ignoriramo, ti problemi itekako mogu narušiti kvalitetu života. Brinete li o svome zdravlju, svakako pogledajte našu današnju priču kojom ćemo vas upoznati sa činjenicama koje vam mogu pomoći da sve nedoumice vrlo lako okrenete u svoju korist. Naime, posjetili smo Mevjemu - tvrtku koja je postala sinonim za ugodno hodanje i prodaju visokokvalitetne fiziološke obuće, te ekskluzivnog zastupnika branda Joya za Hrvatsku.

mevjem-joya1

Ovo je potpuno nova generacija fiziološke obuće, s kojom ćete se već pri prvom koraku osjećati kao da lebdite, a dizajnirana je posebnom tehnologijom s namjerom stvaranja najmekšeg i najudobnijeg potplata na svijetu. Jačanje mišića, zaštita zglobova, poboljšana cirkulacija i higijena nogu dovoljni su razlozi za  odluku o kupnji ove fiziološke obuće. Naravno, i dizajn je vrlo važan pa Joya u svojoj novoj kolekciji ima različite, vrlo atraktivne i zanimljive modele dječje, ženske i muške obuće.

mevjem-joy2

Osim obuće Joya, za lakši i bezbolniji hod u ponudi tvrtke Mevjema postoji i nekoliko vrsta uložaka za cipele njemačkog proizvođača Schein.

mevjem-ulosci1

Tvrtka Mevjema, koja na hrvatskom tržištu posluje od 1995. godine, zastupnik je i renomiranog francuskog brenda Gibaud - iznimno kvalitetnih ortopedskih pomagala i steznika.

mevjema-gibaud1


Našu je pozornost privukao i jedan jedinstven, a zapravo vrlo jednostavan proizvod - neobična sandala uz koju je tuširanje ugodnije i koja uistinu može olakšati svakodnevnu higijenu. Posebna je jer se pipcima koji se nalaze na njenom donjištu može čvrsto zalijepiti za dno tuš kabine i tako, uz tuširanje bez saginjanja, omogućava i dobar piling nogu, te masažu koja potiče bolju cirkulaciju.

sandale-tusiranje1

Nema sumnje kako dobar savjet zlata vrijedi, a mi se nadamo da smo vas našim današnjim savjetima potaknuli da na ispravan način uspostavite izgubljenu ravnotežu duha i tijela. I sačuvate svoje najveće bogatstvo - vaše zdravlje...

Više o tome pogledajte u našoj video reportaži! 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam