Naša se priča o frizerskom svibnju u Zagrebu i svečanoj proslavi 90. rođendana branda Keune, čiji je zastupnik za regiju tvrtka Keune Adriatic u kazalištu Komedija održala spektakualaran Celebration show, nastavlja i danas.

Frizerske akademije iz regije dočarale su nam najnovije trendove bojanja i šišanja kose, a, nakon Keune Akademije i Idea Academy, danas vam predstavljamo i kreativni rad Stevo Hair Academy.
Priznati ambasador Keune Haircosmetic i poslovni partner tvrtke Keune Adriatic, Stevo Pavlovič, predstavio je najnoviji koncept visoke mode šišanja i bojanja kose cut & colour couture, te novu kolekciju oblikovanja duge kose hair couture po uzoru na londonske i pariške kreacije.

keune_stevo_1

Stevo Hair Academy, u suradnji s tvrtkom Keune Adriatic, ističe potrebu za edukacijom frizera te razvitkom struke u korist zadovoljnijih klijenata.
Suradnja Stevo Hair Academy i tvrtke Keune Adriatic istaknula je sve prednosti branda Keune kao priznate marke u svijetu frizura, bojanja i njege kose, čime je omogućena i realizacija zanimljivih look&learn seminara ili spektakularnih frizerskih revija i show programa poput ovog.

keune_stevo_2

Kao brand vrhunske prepoznatljivosti i kvalitete, mnogi svjetski stilisti, baš kao što je to slučaj i kod Steve, odabiru upravo Keune za realizaciju svojih kreacija i maštovitih ideja, te stvaranje novih trendova u svijetu bojanja i oblikovanja kose.
Doznali smo i da su stilisti Stevo Hair Academy ponovno, već treći put, zaslužili pozivnicu za nastup na najvećem svjetskom frizerskom showu. Radi se, naime, o Alternative Hair showu, koji će, u organizaciji Alternative Hair Cluba čiji su članovi najutjecaniji svjetski frizeri, u listopadu biti održan u Londonu, a čiji je cilj već 30 godina isti - podržati borbu protiv leukemije na svjetskoj razini.

keune_stevo_3

I za kraj nema dvojbe kako kreativni rad Stevo Hair Academy uistinu obogaćuje frizersku scenu regije, a, uz uspješnu suradnju s tvrtkom Keune Adriatic, čini nam se kako je sve ovo tek početak jedne lijepe priče o svjetski priznatom stilistu i njegovoj akademiji.

Više o tome pogledajte u našoj video reportaži!


 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam