Kako se kaže da "šećer dolazi na kraju", tako smo Sandru Bagarić u emisiji Lifestyle TV! iznenadili vrlo zdravim i finim Sumabe napitcima za mršavljenje.

sandra_bagaricnactive2

S obzirom da je zdravlje vrlo bitno, tako je i vrlo važno da se pazi kako se gube neželjeni kilogrami. Upravo iz tih razloga odlučili smo Sandri pokloniti vrlo fine napitke koje nudi tvrtka Nactive. Riječ je o Sumabe zelenoj kavi za mršavljenje koja je spravljena u obliku instant napitka i savršeno će nadomjestiti vašu jutarnju kavicu, a u sebi sadrži antioksidanse koji otapaju masne naslage.

sandra_bagaricnactive1

U kombinaciji s kavom, možete pronaći i Sumabe zeleni čaj za mršavljenje koji, osim što je vrlo ukusan i zdrav, ima anti-age efekt i antioksidativno djelovanje. Sandra se oduševila svojm poklonima, pogotovo zato što dolazi zima kada više jedemo tako da će joj Sumabe napitci pomoći da održi svoju dobru liniju.

Više o tome doznajte u video prilogu:  

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam