Bez čega mladenka ne može zamisliti najvažniji dan života i svoje sudbonosno "da"? Odgovor je vrlo jednostavan - to je svakako vjenčanica, modna kreacija koja snove pretvara u stvarnost. Našom današnjom pričom posjetili smo zagrebački Salon vjenčanica The One i oduševili se brojnim raskošnim haljinama i iznimnom ponudom.

Misao vodilja kreativnog tima Salona vjenčanica The One je omogućiti svim djevojkama da na svoj najvažniji dan - dan vjenčanja - zablistaju u kreacijama iz snova. Iza njih je već pet godina uspješnog poslovanja, što su proslavili baš kao što su njihove klijentice i očekivale - atraktivnom modnom revijom na kojoj su u modelima vjenčanica i haljina branda The One prošetala poznata lica hrvatske javne scene!

The One 6 The One 3

Nema sumnje kako je želja svake mladenke u najposebnijem danu života izgled za pamćenje, stoga ne čudi da priprema i odabir haljine predstavljaju zapravo i najvažniji segment bajke zvane vjenčanje. Vremena kada se u ormaru čuvala bakina vjenčanica za neko novo vjenčanje mlađih generacija davno su iza nas, jer danas svaka mladenka želi zablistati u svojoj, pomno odabranoj i posebnoj vjenčanici. Vjenčanica je ogledalo osobnosti i osjećaja mladenke - ljubavi, sreće, zanosa, nade, a, iako kod odabira željene vjenčanice najčešće slušaju srce, mladenkama je od presudne važnosti svakako i trenutni trend.

The One 5

U ponudi Salona vjenčanica The One brojni su unikatni modeli i uvijek prepoznatljive kolekcije. Uz dizajnerski rad - krojenje i šivanje po mjeri, te dostupnost 24 sata dnevno i individualan pristup svakoj klijentici, ovdje poslovanje temelje na odabiru vrhunskih materijala i kvaliteti izrade.

The One 7

Želite li baš kao princeza biti jedna i jedina? Sigurni smo kako ne morate na putovanje u New York ili Pariz kako bi pronašle svoju vjenčanicu iz bajke. Za vaš savršen izgled dovoljna je posjeta Salonu vjenčanica The One jer ove kreacije donose dašak hollywoodskog glamura. Uživajte u svom najljepšem i najvažnijem danu života...jednostavno - vi ste The One!

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam