Prsten bez sumnje predstavlja simbol braka i vječne ljubavi, a često i ozbiljnog početka zajedničkog života te otvaranja novih životnih stranica dvoje ljudi. Ne čudi stoga činjenica da budući mladenci odabir zaručničkog i vjenčanog prstenja smatraju vrlo ozbiljnim pitanjem. U želji da doznamo sve o trenutnim trendovima, kao i neke tajne majstora zlatnih ruku, posjetili smo Zlatni centar Le-wi-ko, čija se poslovnica nalazi u srcu hrvatske metropole - Vlaškoj ulici, a kolekcije i 27 godina tradicije u kreiranju nakita vrhunske kvalitete i jedinstvenog dizajna oduševljavaju generacije mladenaca!

ZC Le wi ko 1

Potpunost i atraktivnost ponude, kao i brojne promotivne aktivnosti na internetu te dugogodišnje sudjelovanje na sajmovima vjenčanja ovdje su misao vodilja od prvog dana i nedvojbeno dokazuju ispravnost i profesionalnost poslovnog pristupa te opravdano smještaju Zlatni centar Le-wi-ko na visoku poziciju tržišta Lijepe Naše!

ZC Le wi ko 3Našom današnjom pričom upoznajemo vas s kolekcijom koju je kreativni tim Zlatnog centra Le-wi-ko nedavno predstavio tržištu. "Perfect Shine" ostvaruje viziju o nakitu čija klasika prkosi prolaznosti trendova i zauvijek nosi dragu, pozitivnu poruku. Decentne ogrlice ukrašene sitnim privjescima ili medaljonima, nizovi prstenja, te klasične, elegantne i statement naušnice finih linija, spoj su neprikosnovenog stila i jedinstvene osobnosti. Sve navedeno prepoznala je i hrvatska sportska heroina - svjetska prvakinja i olimpijska pobjednica Sandra Perković, što je rezultiralo uspješnom suradnjom koja oduševljava...

ZC Le wi ko 7

"Sandru Perković i Zlatni centar Le-wi-ko spojila je modna vizija i tako je kreirana kolekcija "Perfect Shine", naglašene sportske elegancije. Iza Sandre, baš kao i iza Zlatnog centra Le-wi-ko, godine su zalaganja, truda i rada, sve u svrhu uspjeha i pod istim ciljem - da se izdvojimo od konkurencije, naglasimo našu posebnost i jednostavno - budemo najbolji!", otkrila nam je Leona Kos, PR manager Zlatnog centra Le-wi-ko.

ZC Le wi ko 9

Nova kolekcija pod nazivom "Perfect Shine" jedinstven je spoj elegancije, izvornosti, tradicije i vještine, u kojem svaki detalj predstavlja ono čemu Zlatni centar Le-wi-ko teži od svojih početaka - ideju ljubavi i sklada ukomponiranu u najfiniji majstorski rad i autentičnost.

ZC Le wi ko 6

Nema sumnje kako se ovi zlatarski majstori prilagođavaju tržištu i željama klijenata, a ljubav prema struci, iznimnost rada te potpunost ponude i bezvremenski dizajn potvrda su uspješnosti branda Zlatni centar Le-wi-ko koji prati svjetske trendove i najviše standarde kvalitete i bez iznimke će zadovoljiti i najzahtjevnije klijente...

"U svim Vašim najsretnijim trenucima, uvijek s Vama - Zlatni centar Le-wi-ko!" - slogan je koji zapravo otkriiva sve!

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam