Tjedni horoskop

OVAN
 Posao - Bilo bi dobro da provjerite vaše administrativne obaveze, jer ćete sasvim sigurno naći neke zaostale i neriješene papire ili račune. Troškovi mogu biti povećani, pa je važno da pazite kako raspoređujete svoj novac. Ljubav - Osjećat ćete pojačanu potrebu za romantikom. Ako ste slobodni, lako vam se može dogoditi da se zaljubite u osobu s kojom ste u prijateljskim odnosima. Biti će vam potrebno više pažnje, ali je sami nećete željeti pružiti voljenoj osobi. Strpljenje i međusobna tolerancija su neophodni. Zdravlje - Podložni ste probavnim tegobama.


 

BIK
 Posao - Na ozbiljnije teškoće možete nailaziti u poslovima vezanim u području komunikacije. Doći će do kašnjenja pošiljki i zastoja koji će vas u znatnoj mjeri usporiti u radu. Ljubav - Vaš partner i vi ćete jedno drugome pružati svu potrebnu pažnju i ljubav. Ostvarit ćete jedan zajednički cilj, pošto ćete imati intuitivne uvide kako da najlakše dođete do željenog ostvarenja. Zdravlje - Podložni ste alergijskim reakcijama.

 

 

BLIZANCI
 Posao - Nailazit ćete na financijske teškoće. Zbog toga izbjegavajte zaduživanja, kao i da drugima posuđujete svoj novac. Uzrok financijskih teškoća je vaša nesavršenost u planiranju financijskih transakcija. Ljubav - Vaš ljubavni život će biti skladan. Očekuju vas zabava, ugodni razgovori, romantika i nježnost u odnosima s voljenom osobom. Budite tolerantni i izbjegnite konflikte. Vaša emotivna veza će doći u željenu ravnotežu. Zdravlje - Osjetljivi su vam zglobovi, a mogući su i bolovi u nogama.RAK
 Posao - Biti ćete skloni brzopletom i neodgovornom donošenju važnih odluka. Budite pažljivi u osobnom nastupu, jer ćete djelovati nepouzdano i odbojno. Ako ste na rukovodećem položaju, biti ćete prilično neorganizirani. Ljubav - Vaš partner i vi ćete provoditi romantične intimne trenutke, što će vas oboje činiti opuštenim i ispunjavat će vas iskrenim i čistim emocijama. Razgovarat ćete o zajedničkim planovima. Zdravlje - Potrebno je da budete u pokretu, kako se ne biste previše opustili.


 

LAV
 Posao - Vrlo je važno da pažljivo čuvate vaše poslovne tajne, jer bi neke od njih mogle doći do nepoželjnih ušiju, zbog vaše nepažnje i sklonosti da se hvalite, a to bi vas moglo koštati nekih dobro smišljenih dobitnih poslovnih kombinacija. Ljubav - Nailazit ćete na nesporazume u odnosima s partnerom. Uzrok tome je vaša neiskrenost što vaš partner može lako primjetiti. Budite uviđavni, kako ne biste nepotrebno zakomplicirali stvari. Zdravlje - Bavite se sportom.


 

DJEVICA
 Posao - Moglo bi doći do nesuglasica, komplikacija pa čak i raskida s nekim suradnicima. To će vas usporavati u radu. Zbog toga nastojte da nesporazume razriješite diplomatskim putem. Ljubav - Nalazit ćete nove vrijednosti u vašem emotivnom odnosu što će vas činiti ispunjenim srećom i zadovoljstvom. Imat ćete plodne uvide kako da na najlakši način ostvarite neke zajedničke planove. Zdravlje - Skloni ste ozljedama.


 

VAGA
 Posao - Bez obzira na sve do sada uložene napore u jedan veliki ili dugoročni poduhvat, stvari jednostavno neće ići i ma koliko se trudili, prevelike prepreke će osujetiti ostvarenje vaših planova. Ljubav - Osjećat ćete pojačanu potrebu za romantičnim doživljajima. Ako ste slobodni, lako vam se može dogoditi da naiđete na osobu koja odgovara vašoj slici idealnog partnera i da se zaljubite, ali ne dozvolite da to bude samo Platonska ljubav ili da tu osobu pretjerano idealizirate. Zdravlje - Osjetljivi su vam bubrezi i jajnici.


 

ŠKORPION
 Posao - Budite pažljivi u odnosima s nadređenima, jer se lako možete porječkati oko načina ostvarivanja planiranih zadataka. Osjećat ćete pojačan pritisak od strane osoba na položaju pa je neophodno da budete otvoreni na kompromise. Ljubav - Voljena osoba i vi imat ćete više vremena za zajedničke intimne trenutke, što će vaš emotivni odnos činiti skladnijim. Vrijeme će biti pogodno za riješavanje nekih porodičnih pitanja u čemu ćete imati suradnju s ostalim članovima vaše obitelji. Zdravlje - Imat ćete problema s imunitetom pa pripazite.


 

STRIJELAC
 Posao - Izbjegavajte zaduživanja jer vam to kasnije može donjeti dosta teškoća na financijskom planu. Niste dobro postavili neke planove u vezi udruženih financija što vam može nanjeti gubitke. Ljubav - Vaš partner i vi biti ćete u prilici da se dobro zabavite, da razgovarate o raznim temama i da se uz druženje opustite. Ako nemate partnera, velike su šanse da se zaljubite u osobu koja vam odgovara kao potencijalni partner. U tom slučaju, simpatije će biti obostrane. Zdravlje - Oslabljena vam je cirkulacija, pa bi bilo dobro da radite fizičke vježbe kako biste je poboljšali.JARAC
 Posao -  Komunikacija s poslovnim partnerima biti će otežana. Morat ćete odložiti neke poslove i promijeniti planove. Nesuglasice rješavajte sporazumno, diplomatski, inače je moguć i prekid suradnje. Ljubav - Uviđat ćete vrijednosti vaše emotivne veze na mnogo dublji i jasniji način nego do sada. Voljena osoba i vi ćete umjeti na koristan način ispuniti zajedničke trenutke. Zdravlje - Pripazite na prehranu.
VODENJAK

 Posao - Veliki poslovni planovi nisu ostvarivi zbog nesavršenog planiranja i propusta na tom planu. Iz istog razloga nailazit ćete na veća ograničenja u ostvarivanju planiranih zadataka. U odnosima s nekim kolegama moglo bi doći do nesporazuma. Ljubav - Mogli biste stupiti u emotivnu vezu sa osobom intelektualnog tipa koja vas privlači izgledom i šarmom. Željni ste nježnosti i romantike pa iskoristite priliku koja vam se pruža, makar i za kraću avanturu. 
Zdravlje - Imate problema s dišnim organima.


 

RIBE
 Posao - Nailazit ćete na teškoće i ograničenja u rješavanju važnih poslovnih obaveza, pa ćete biti skloni rizičnim i nepromišljenim potezima. Zbog toga izbjegavate sve vrste rizika. Ljubav - Vaš partner i vi ćete jedno drugome poklanjati duboku, istinsku ljubav i nježnost i biti ćete zadovoljni vašom vezom. Ako ste slobodni mogli biste započeti avanturu s nekim vama jako bliskim. Zdravlje - Osjetljivo vam je zdravlje.