Tjedni horoskop

OVAN
 Posao - Šefu ćete biti velika uzdanica, no malo će mu smetati vaša prodornost tako da nemojte pretjerivati. Ljubav - Partner će vas gledati s obožavanjem, a i vi ćete njemu dati dovoljno ljubavi, te ćete uživati u zajedničkim momentima. Zdravlje - Imat ćete problema s cirkulacijom.

 

 

 

 

BIK
 Posao - Nailazit ćete na suprostavljanje i šefova i kolega. Trebat će vam dosta samokontrole i strpljenja. Pripazite što govorite. Ljubav - Bit ćete nesigurni u pogledu emocija. Ako ste slobodni, potrudite se da upoznate osobu koja vam se veće duže vremena sviđa. Zdravlje - Pripazite na poroke.

 

 

 

 

BLIZANCI
 Posao - Vješto ćete nametnuti svoje ideje, a nadređeni će hvaliti vašu inventivnost. Unosit ćete poduzetnu atmosferu na poslu. Ljubav - Ključ ljubavne sreće je u vašim rukama. Preuzet ćete incijativu i ništa vas neće u tome zaustaviti. Zdravlje - Mogući su bolovi u prsima.

 

 

 


RAK

 Posao - Zanemarit ćete poslovne zadatke i većinu toga ćete obavljati u zadnji tren, ali neće vam nedostajati kreativnosti. Ljubav - Jedna prošla ljubav uzdrmat će vašu vezu, što će vas činiti neodlučnim i zbunjenim. Otkrit ćete da jedno prijateljstvo prelazi granice. Zdravlje - Odlično.

 

 

 


LAV

 Posao - Unosit ćete živost u svoje okruženje, no konkurencija na poslu će vas smatrati neozbiljnim. Ljubav - Osoba s kojom ste u vezi pokazat će vam da možete računati na nju što će dodatno ojačati vaš odnos. Zdravlje - Pripazite na prehranu, mogli biste dobiti koju kilu više.

 

 

 

 

DJEVICA
 Posao - Poželjet ćete držati konce u svojim rukama i prihvatiti veću odgovornost, no suočit ćete se sa zahtjevima koje nećete moći ispuniti. Ljubav - Emocije će biti izvan vaše kontrole i to će vam često ići na štetu. Zdravlje - Imat ćete problema s dišnim putevima.

 

 

 

 

VAGA
 Posao - Na vidiku su novi honorarni poslovi kojima ćete zakrpati financijske rupe, no i dalje niste zadovoljni svojom poslovnom situacijom. Ljubav - Oduševit ćete svog partnera ljubavnom incijativom i željom za eksperimentiranjem. Zdravlje - Odlično.

 

 

 

 

ŠKORPION
 Posao - U odnosu s poslovnim partnerima nedostajat će povjerenja i uvažavanja, a sklapanje novih poslova neće ići lagano. Ljubav - Počet ćete drugačije gledati na jednog sugovornika ili prijatelja. Trebat će vam samo poticaj da nešto poduzmete u vezi toga. Zdravlje - Pripazite na liniju.

 

 

 

 

STRIJELAC
 Posao - Vaš entuzijazam i potrebu za radom uočit će i vaš nadređeni te biste uskoro mogli očekivati pohvale, a možda i promaknuće. Ljubav - Potreba za adrenalinom uvalit će vas u ljubavnu avanturu bez početka i kraja. Zdravlje - Potrebno vam je više kretanja.

 

 

 

 

JARAC
 Posao - Neki će se projekti malo oduljiti, no to neće umanjiti šanse za njihov dobar ishod. Ljubav - Odnos s partnerom moglo bi pokvariti vaše hladno držanje i stalno propitkivanje. Zdravlje - U dobrom ste raspoloženju što se pozitivno reflektira na zdravlje.

 

 

 

 

VODENJAK
 Posao - Vaše će ideje naići na odobravanje pa nemojte odgađati njihovo ostvarenje ili sve propada u vodu. Ljubav - Pokazat ćete veliku posesivnost prema partneru i nećete odobravati tuđe poglede. Zdravlje - Unosite više vitamina u svoje tijelo, skloni ste prehladama.

 

 

 

 

RIBE
 Posao - Nervoza i neorganiziranost imat će veliki utjecaj na vaše radne rezultate. Pritajite se na neko vrijeme i pričekajte bolje dane. Ljubav - Nećete biti ljubomorni prema partneru, već ćete imati velikog povjerenja. Zdravlje - Imat ćete problema s cirkulacijom.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam