Tjedni horoskop

OVAN
 Posao - U povoljnom ste periodu za polaganje ispita, usavršavanje i prekvalifikaciju. Ne brzajte sa donošenjem odluka o novim poslovima.  Ljubav -Nije pravi trenutak za emotivna raščišćavanja. Partner smatra da ste prejaki i ne može vas pratiti. Izbjegavajte sukob sa Lavovima i Strijelcima. Zdravlje -Biti ćete razdražljivi, smirite živce bavljenjem hobijima. 

BIK
 Posao -Nude vam se neočekivane pogodnosti. Treba ih zgrabiti i ne dozvoliti da budete inertni. Povoljna šansa se ne nudi često. Ljubav - Vodenjaci su kao stvoreni za vas. Odnosi sa partnerom su ekscentrični. Činite sve da pridobijete njegovu pažnju. Izbjegavajte impulzivne reakcije.  Zdravlje - Opasnost vreba u vidu neracionalnog trošenja energije, što dovodi do iscrpljenosti, a samim tim i do bolesti. Nađite zlatnu sredinu u svemu.


 

BLIZANCI
 Posao - Strogo povedite računa o novcu, postoji opasnost od gubitka. Izbegavajte bilo kakvo investiranje. Ljubav -Mlađi pripadnici znaka lako mogu uploviti u bračne vode, dok onim starijim sljede raščišćavanja starih problema. Zdravlje - Vaše tijelo traži više kretanja, bacite se na fizičke aktivnosti.


 

 

RAK
 Posao - Izbjegavajte sukobe na radnom mjestu kao posljedicu nezadovoljstva subjektivne prirode. Od planeta uzmite najbolje, a dajte i vi sve od sebe. Ljubav -Ukoliko ste u stalnoj vezi, nije vam lako. Nikako da se usuglasite sa partnerom. Preosetljivost vodi u nezadovoljstvo. Slobodni Rakovi maštaju o idealnoj ljubavi. Zdravlje - Imat ćete problema sa zglobovima i kralježnicom, pazite na ozljede.


 

LAV
 Posao - Nije idealno vrijeme za započinjanje novog posla, ali do mile volje planirajte. Poželjne su restrikcije i završavanje zaostalih obaveza. Ljubav -Sa partnerom se u pravo vrijeme ponašate pogrešno. Emotivno reagirate kad je poželjno biti razuman, i obrnuto. Slobodnim Lavovima nova ljubav kuca na vrata. Zdravlje - Mogući su problemi sa žljezdama i hormonima. Jedna od manifestacija je višak šećera u krvi. 

 

 

DJEVICA
 Posao - Iako svoj dio obaveza obavljate do perfekcije, osjećate da suradnici teško mogu da vas prate. Stoga izbjegavajte timski rad. Ljubav -Sa partnerom ste u divnim odnosima. Prednost dajete domaćoj atmosferi, u kojoj opušteno uživate u nježnostima. Slobodne Djevice su pred novom vezom. Zdravlje - Pojačana emotivnost u pogrešno vrijeme može dovesti do psihosomatskih bolesti. Tu je i nekontrolirano konzumiranje hrane. 

 

 

VAGA
 Posao - Poslovna situacija nije sjajna. Razlog je pasivnost i sklonost da se oslanjate na druge. Umjesto što sanjarite, počnite da se bavite konkretnijim stvarima. Ljubav -Ljubav zahtjeva žrtve. Cijena je visoka, pa razmišljate o tome da li se isplati ulagati u vezu. Čim se uključi razum, ništa od strasti. Zdravlje - Razmislite da li vam je možda potreban savet? Opterećeni strahovima, povlačite se u sebe. Koliko su strahovi opravdani? 

 

 

ŠKORPION
 Posao - S optimizmom gledate na poslovnu situaciju. Mnogi Škorpioni očekuju javni nastup i unapređenje. Financijska situacija se popravlja. Ljubav -S partnerom ste na istim valnim duljinama. Napokon dobro funkcionirate. Slobodne Škorpione iz prikrajka vreba Lav. Zdravlje - Zdravstveni problemi su posljedica pretjerivanja. Stvar je individualna. Za neke su to cigarete, za neke alkohol, a za neke i jedno i drugo


 

STRIJELAC
 Posao - Moguće je poslovno putovanje i financijski dobitak. Riječ je o započetim stvarima koje uspješno završavate. Ne planirajte nov posao. Ljubav - Samo sa Ovnom se razumijete, iako na prvi pogled ne izgleda tako. Odlično se upotpunjujete, jer ga spuštate na zemlju. Od ostalih znakova - što dalje. Zdravlje - Smanjite konzumiranje kaloričnih namirnica i ne živcirajte se.

 

 

JARAC
 Posao - Financijska situacija se popravlja. Izvjestan je priliv novca, zbog čega puno komunicirate, ali i neplanirano trošite. Ljubav -S partnerom su mogući nagli izljevi strasti. Nadoknađujete propušteno. Zdravlje - Pošto ste skloni raznim vidovima pretjerivanja, poželjno je biti umjereniji. 


 

 

VODENJAK
 Posao - Iako poslovi napreduju, to ne znači da se treba opustiti. Dobro razrađena organizacija donosi veću zaradu. Financijski boljitak! Ljubav - Partnera opterećujete sitničavošću. Nadajte se sjajnim dogodovštinama na planu ljubavi i seksa. Zdravlje - Pripazite na dišne putove i alergije.


 

 

RIBE
 Posao -Riješenja ima više, ali vam ona ne padaju na pamet. Morate biti odlučniji u donošenju odluka. Saturn zahtjeva akciju. Ne nadajte se pomoći sa strane. Ljubav -S partnerom su mogući konflikti zbog tračeva sa strane. Viši tipovi znaka nemaju ovih problema, dok su kod nižih oni izraženi. Ne obraćajte pažnju na glasine. Zdravlje - Zdravlje vam je nakon dugo vremena odlično, trudite se zadržati ga.

Djelomična naoblaka

6°C

Zagreb

Djelomična naoblaka

Vjetar: 16.09 km/h

  • 15 .11. 2018

    Pretežno oblačno 8°C 4°C

  • 16 .11. 2018

    Pretežno oblačno 3°C 0°C

Horoskop

Kulinarski recepti