Tjedni horoskop

OVAN

Posao - Većina previše osobno uzima poslovne krize i neizvjesnosti, u vama se budi inat i spremni ste glavom kroz zid. Mislite li ozbiljno, čeka vas naporan rad i povećana odgovornost. Ljubav - Ranjiviji nego inače, neki će se utopiti u rijeci emocija koje u vama budi jedna osoba. Slobodnima na vrata kucaju strasne avanture. Zdravlje - Preveliki napori utječu na vaš tlak i srce.BIK
 Posao - Radit ćete čak nekoliko poslova istodobno, i to vrlo uspješno i kvalitetno. Bit ćete odlični u trgovini, zastupanju i pregovaranju. Rođeni u travnju trebali bi se čuvati prijevara i pogrešnih materijalnih procjena.
Ljubav - Neki će se naći nadomak bračne luke ili uživati u zaljubljenosti. Prvoj dekadi bit će jednostavnije smanji li ljubavne apetite i očekivanja. Ne brzajte u odlukama!
Zdravlje - Manje ste otporni na stres.


BLIZANCI
 Posao - U razdoblju ste novih poslova i novčanog dobitka, koji će opstati unatoč velikim troškovima. Bit ćete hrabri i srčani, nećete se predavati, nego većinu zapleta i nejasnoća uspješno rješavati akcijom i inicijativom.
Ljubav - Neki će se vraćati prošlosti ili skrivati nevjeru ili naklonost prema zauzetoj osobi. Oni u sretnim vezama mogli bi naglo donijeti odluku o braku.
Zdravlje - Prolazna nesanica i uznemirenost.


RAK

Posao
- Bit ćete ovisni o nekim osobama i manje samostalni u odlukama. Morat ćete skrivati pravo stanje stvari, a neke informacije bit će i vama nedostupne. Prilagodite se timskom radu i pristanite na ustupke.
Ljubav - Ljubomora i nerazumijevanje u braku bit će prošlost. Širit ćete optimizam i dobre vibracije. Samci bi se mogli upoznati s osobom koja će ih privući duhovnošću i inteligencijom. Zdravlje - Poboljšava se.


LAV
 Posao - Vaš dnevni raspored bit će krcat. Najteže će vam padati obveze koje će iskrsnuti u posljednji tren. Dominirat će zavist i intrige, koje vam zasad ne mogu naštetiti. Ljubav - Mars u znaku poticat će vas na akciju. Bit ćete nagli i tvrdoglavi pa se čuvajte ljubavnih i obiteljskih svađa. Uočavat ćete nedostatke trenutne emotivne situacije, a nešto teže vidjeti kvalitete.
Zdravlje - Iscrpljeni ste i neispavani.DJEVICA
 Posao - Obveze će se nagomilavati, rokovi će biti kratki, a vi razdražljivi i napeti. Nećete biti zadovoljni raspodjelom zadataka i ophođenjem autoriteta. Na vama će biti velika odgovornost s kojom ćete se izvrsno nositi.
Ljubav - Izgledi za sreću rastu. S nekim ćete se odlično razumjeti, no nećete htjeti srljati u vezu, nego ćete biti zadovoljni sitnim znakovima zbližavanja.
Zdravlje - Nervoza i nemir se pojačavaju.


VAGA
 Posao - Izlazite iz krize, otvara se razdoblje širenja poslova, ali i veće popularnosti - nastojte ju iskoristiti. Bit ćete vješti u komunikaciji, taktični s kolegama i domišljati u kreativnim zadacima i improvizaciji.
Ljubav - Uzbuđenja vam neće nedostajati. Hrabro pristupite osobi koja vam se sviđa, pošaljite joj intrigantnu poruku. Mogli biste upoznati osobu s kojom se dulje dopisujete putem interneta. Zdravlje - Sve bolje.ŠKORPION
 Posao - Morat ćete posvetiti više slobodnog vremena i energije poslu. Nailazit ćete na zapreke poput nerazumnih kolega, stranaka ili novčanih blokada. Očekuju vas zabrane, ograničenja ili neostvarena suradnja s nekim osobama.Ljubav - Mars u Lavu činit će vas osjetljivima i sklonima dramatiziranju pa biste od sitnice mogli napraviti pravi problem. Skloni ste ljubomori i osveti, kontrolirajte se! Zdravlje - Umor i slabost.STRIJELAC
 Posao - Podnijet ćete veći teret zbog odsutnosti kolega. Mogli biste govoriti pred više ljudi, nekog zastupati ili se uspješno obraniti od lažnih optužbi ili tračeva. Dobre vijesti stižu iz inozemstva. Ljubav - Partner bi mogao na neko vrijeme biti odsutan ili opterećen poslom. Svakodnevna komunikacija bit će važna za kvalitetu odnosa. Neki imaju simpatije na radnome mjestu. Zdravlje - Odlično. Vježbajte, krećite se!JARAC
 Posao - Smanjit će se pritisci, no posla će biti i previše - čekaju vas i obveze na koje niste računali. Budite oprezni s nadređenima i u rukovanju s novcem. Krupne transakcije donose više gubitka nego dobiti.
Ljubav - Budite opušteniji i lukavi i sreća vas neće zaobići. Osoba koja vam se sviđa počinje vas primjećivati. Duge veze izliječit će se od monotonije raznovrsnim društvenim životom. Zdravlje - Tegobe se povlače.


 

VODENJAK
 Posao - Dobro ćete procijeniti situaciju prije svake odluke, ali ne i rođeni u prvoj dekadi, koji će biti brzopleti i izloženi kritikama. Pripazite što govorite u javnosti. Nepotrebno ćete se zamjerati ljudima.
Ljubav - Imat ćete manje strpljenja. Odnos s partnerom će se pogoršati zbog različitih interesa i manjka kvalitetne komunikacije. Teško ćete oprostiti i zaboraviti neke riječi i postupke. Zdravlje - Nervoza i rastresenost.RIBE
 Posao - Opteretit će vas nekoliko obveza - bez plana i pomoći teško da ćete ih stići obaviti. Zametnut ćete važne stvari, provjeravajte točnost informacija i brojčanih rezultata. Ljubav - Očekuju vas brojni telefonski pozivi i poruke, no ne od osobe kojoj se nadate. Morat ćete joj se sami obratiti, no nemojte je gnjaviti. Moguć je nov početak s nekim već 'otpisanim'. Zdravlje - Izbjegavajte nerazumno gutanje tableta.

Djelomična naoblaka

21°C

Zagreb

Djelomična naoblaka

Vjetar: 11.27 km/h

  • 25 .05. 2018

    Grmljavinska oluja 21°C 12°C

  • 26 .05. 2018

    Povremene grmljavinske oluje 26°C 14°C

Horoskop

Kulinarski recepti