Tjedni horoskop

OVAN

Posao - Komunicirat ćete s velikim brojem osoba, osobito mlađe dobi. Neke od njih mogu biti istaknute u javnosti. Imat ćete uspjeha u polaganju ispita, zastupanju, posredovanju i umjetničkim radnim zadacima. 

Ljubav - Očekuju vas susreti i poznanstva u kojima će dominirati privlačnost na prvi pogled.

Zdravlje - Snažniji ste i otporniji.

           

           

BIK

Posao - Prepuni ste planova koji će vas nagnati u potragu za sponzorima ili potporom utjecajnih. Pismena i usmena komunikacija biti će vam izvrsna. 

Ljubav - Mnogo toga možete postići igrajući na kartu šarma i izgleda. Zauzeti će s partnerom planirati zajedničke projekte ili ulaganja. Pritom ćete morati uskladiti razlike u stavovima. 

Zdravlje - Manje se naprežite.       

       

BLIZANCI

 Posao - Otvorit će vam se vrata nepristupačnih poslovnih krugova i omogućiti da dođete do zanimljivih informacija. Potpora moćnih osoba koristit će vam ako tražite novo radno mjesto.

Ljubav - Neki će se preko noći vezati bračnim sponama, zaručiti ili zaljubiti. Drugi će pak ozbiljno razmišljati o ljubavnim promjenama koje im se nude. 

Zdravlje - Više ćete ulagati u svoj izgled. 

           

RAK

 

Posao - Intelektualni rad bit će usporen zbog otežanog kolanja informacija ili nemogućnosti da se provjeri njihova vjerodostojnost. Na putu ste otkrivanja jedne tajne.

Ljubav - Nešto ćete tajiti ili se suzdržano ponašati, što će uznemiriti partnera. Prisjetit ćete se prošlosti i stare simpatije koju ćete sresti na zajedničkom mjestu izlaska. 

Zdravlje - Sklonost umoru.


           

LAV

Posao - Porast će vam ugled i popularnost, osobito ako je vaš rad izložen javnosti. Bit ćete iznimno korisni za svoju radnu sredinu, a poslovi koji vam se nude mogli bi proširiti vaše znanje i donijeti vam dobit.

Ljubav - Jedna pomalo tajnovita i atraktivna osoba bit će uporna u namjeri da vas osvoji. 

Zdravlje - Mogući su povremeni bolovi u leđima.

         

       

DJEVICA

Posao - Morat ćete uložiti više energije da biste otklonili novčane probleme. Neke kolege razočarat će vas svojim postupcima pa se manje oslanjajte na timski rad.

Ljubav - Osjećat ćete se ranjivo i nezaštićeno, osobito ako partner bude u boljoj situaciji i raspoloženju nego što ste vi. Ponekad će vam se činiti da je trud u vezi jednostran. 

Zdravlje - Moguće su glavobolje.


 

           

VAGA

 Posao - Za rješenje situacije treba vam pomoć drugih. Kredit, usluga, kao i priljev od osiguranja ili obitelji, nekima će ponuditi izlaz. No, dugoročno vezivanje uz druge nosi svoje probleme, koje biste mogli osjetiti oko vikenda ili početkom drugog tjedna.

Ljubav - Sukobe i neslaganja možete riješiti tako da partneru ili simpatiji prepustite inicijativu i prilagodite se njegovim potrebama.

Zdravlje - Osjetljivo.       

ŠKORPION
 Posao - Okolnosti su protiv vas u smislu da vam ne olakšavaju izbor, no zapravo vam rade uslugu konfrontirajući vas s činjenicama koje ste dosad tako rado izbjegavali. 

Ljubav - U ljubavnim odnosima nemojte biti tvrdoglavi, već zaista povucite zreo i ispravan potez. Ako mislite da niste toga dorasli, vrijeme je da preispitate sve odluke koje ste donijeli u posljednje vrijeme.

Zdravlje - Lošije nego prije.       

STRIJELAC
 Posao - Na radnom mjestu situacija se ne stišava: svakodnevni problemi imaju snagu da vas potpuno uvuku i angažiraju svu vašu energiju i vrijeme.

Ljubav - Novi počeci na ljubavnom planu vratit će vam samopouzdanje i podsjetiti na moć privlačnosti i osvajanja.

Zdravlje - Više se krećite i budite na svježem zraku.


 

         

JARAC

 Posao - Hrabro ćete se suočiti s kompliciranim problemima, no zato odugovlačiti i analizirati tamo gdje je drugima sve jasno.

Ljubav - Kod vas je sve u redu s namjerama, imate energije da pokrenete planine, no emocije su pod ključem. Samo ljudi koji vas dobro poznaju znaju da iza sve te buke i akcije leži osjetljiva duša.

Zdravlje - Psihička i emotivna iscrpljenost.


 

       

VODENJAK
 Posao - Napredovat ćete pomoću šarma i naglog porasta popularnosti. Za rukom će vam polaziti kreativni radni zadaci, vezani uz glazbu ili modu. 

Ljubav - Moguća je ljubav koja će srušiti dotrajale životne obrasce i vjeru u pogrešne ciljeve. Prestat ćete se okretati unatrag i češće ćete pogledavati u budućnost.

Zdravlje - Slaba cirkulacija.          

RIBE
 Posao - Vaše misli i planovi obećavaju više od same realizacije. Stoga izbjegavajte krupnije pothvate, primjerice građevinske i kupoprodajne zahvate. Izvjestan je bunt prema pretpostavljenima.

Ljubav - Nešto će vas stalno izbacivati iz ravnoteže, a partnerovi hirovi bit će vam neshvatljivi. Partner će vas u mnogočemu sputavati. 

Zdravlje - Skloni ste prolaznim virozama.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam