Tjedni horoskop


OVAN

 Posao - Bilo bi dobro da provjerite vaše administrativne obaveze, jer ćete sasvim sigurno naći neke zaostale i neriješene papire ili račune. Troškovi mogu biti povećani, pa je važno da pazite kako raspoređujete svoj novac.
Ljubav - Osjećat ćete pojačanu potrebu za romantikom. Ako ste slobodni, lako vam se može dogoditi da se zaljubite u osobu s kojom ste u prijateljskim odnosima. Biti će vam potrebno više pažnje, ali sami nećete željeti je pruziti voljenoj osobi. Strpljenje i međusobna tolerancija su neophodni. Zdravlje - Podložni ste probavnim tegobama.


BIK
 Posao - Na ozbiljnije teškoće možete nailaziti u poslovima vezanim za oblasti komunikacije i saobraćaja. Doći će do kašnjenja pošiljki i zastoja koji će vas u znatnoj mjeri usporiti u radu. Ljubav - Vaš partner i vi ćete jedno drugome pružati svu potrebnu pažnju i ljubav. Ostvarit ćete jedan zajednički cilj, pošto ćete imati intuitivne uvide kako da najlakše dođete do željenog ostvarenja. Zdravlje - Podložni ste alergijskim reakcijama.


 

BLIZANCI
 Posao - Nailazit ćete na financijske teškoće. Zbog toga izbjegavajte zaduživanja, kao i da drugima posuđujete svoj novac. Uzrok financijskih teškoća je vaša nesavršenost u planiranju financijskih transakcija.
Ljubav - Vaš ljubavni život će biti skladan. Očekuju vas zabava, ugodni razgovori, romantika i nježnost u odnosima sa voljenom osobom. Budite tolerantni i izbjegnite konfrontacije. Vaša emotivna veza će doći u željenu ravnotežu. Zdravlje - Osjetljivi su vam zglobovi, a mogući su i bolovi u nogama.RAK
 Posao - Biti ćete skloni brzopletom i neodgovornom donošenju važnih odluka. Budite pažljivi u ličnom nastupu, jer ćete djelovati nepouzdano i odbojno. Ako ste na rukovodećem položaju, biti ćete prilično neorganizirani.
Ljubav - Vaš partner i vi ćete provoditi romantične intimne trenutke, što će vas oboje činiti opuštenim i ispunjavat će vas iskrenim i čistim emocijama. Razgovarat ćete o zajedničkim planovima. Zdravlje - Potrebno je da budete u pokretu, kako se ne biste previše opustili.

 

LAV

 Posao - Veoma je važno da pažljivo čuvate vaše poslovne tajne, jer bi neke od njih mogle doći do nepoželjnih ušiju, zbog vaše nepažnje i sklonosti da se hvalite, a to bi vas moglo koštati nekih dobro smisšljenih dobitnih poslovnih kombinacija. Ljubav - Nailazit ćete na nesporazume u odnosima s partnerom. Uzrok tome je vaša neiskrenost što vaš partner može lako primjetiti. Budite uviđavni, kako ne biste nepotrebno zakomplicirali stvari. Zdravlje - Bavite se sportom.


 

DJEVICA
 Posao - Moglo bi doći do nesuglasica, komplikacija pa čak i raskida sa nekim suradnicima. To će vas usporavati u radu. Zbog toga nastojte da nesporazume razriješite diplomatskim putem. Ljubav - Nalazit ćete nove vrijednosti u vašem emotivnom odnosu što će vas činiti ispunjenim srećom i zadovoljstvom. Imat ćete plodne uvide kako da na najlakši način ostvarite neke zajedničke planove. Zdravlje - Skloni ste ozljedama.

 

VAGA
 Posao - Bez obzira na sve do sada uložene napore u jedan veliki ili dugoročni poduhvat, stvari jednostavno neće ići i ma koliko se trudili, prevelike prepreke će osujetiti ostvarenje vaših planova. Ljubav - Osjećat ćete pojačanu potrebu za romantičnim doživljajima. Ako ste slobodni, lako vam se može dogoditi da naiđete na osobu koja odgovara vašoj slici idealnog partnera i da se zaljubite, ali ne dozvolite da to bude samo Platonska ljubav, ili da tu osobu pretjerano idealizirate. Zdravlje - Osetljivi su vam bubrezi i jajnici.


 

ŠKORPION
 Posao - Budite pažljivi u odnosima sa nadređenima, jer se lako možete porječkati oko načina ostvarivanja planiranih zadataka. Osjećat ćete pojačan pritisak od strane osoba na položaju, pa je neophodno da budete otvoreni na kompromise. Ljubav - Voljena osoba i vi imat ćete više vremena za zajedničke intimne trenutke, što će vaš emotivni odnos činiti skladnijim. Vrijeme će biti pogodno za riješavanje nekih porodičnih pitanja u čemu ćete imati suradnju s ostalim članovima vaše obitelji. Zdravlje - Imat ćete problema s imunitetom pa pripazite.


 

STRIJELAC
 Posao - Izbjegavajte zaduživanja jer vam to kasnije može donjeti dosta teškoća na financijskom planu. Niste dobro postavili neke planove u vezi udruženih financija što vam može nanjeti gubitke. Ljubav - Vaš partner i vi biti ćete u prilici da se dobro zabavite, da razgovarate o raznim temama i da se uz druženje opustite. Ako nemate partnera, velike su šanse da se zaljubite u osobu koja vam odgovara kao potencijalni partner. U tom slucaju, simpatije će biti obostrane. Zdravlje - Oslabljena vam je cirkulacija, pa bi bilo dobro da radite fizičke vježbe kako biste je poboljšali.JARAC

 Posao -  Komunikacija s poslovnim partnerima biti će otežana. Morat ćete odložiti neke poslove i promijeniti planove. Nesuglasice rješavajte sporazumno, diplomatski, inače je moguć i raskid suradnje. Ljubav - Uviđat ćete vrijednosti vaše emotivne veze na mnogo dublji i jasniji način nego do sada. Voljena osoba i vi ćete umjeti na koristan način ispuniti zajedničke trenutke. Zdravlje - Potrebno je da praktikujete zdrav nacin ishrane.
VODENJAK

 Posao - Veliki poslovni planovi nisu ostvarivi zbog nesavršenog planiranja i propusta na tom planu. Iz istog razloga nailazit ćete na veća ograničenja u ostvarivanju planiranih zadataka. U odnosima sa nekim kolegama moglo bi doći do nesporazuma. Ljubav - Mogli biste stupiti u emotivnu vezu sa osobom intelektualnog tipa koja vas privlači izgledom i šarmom. Željni ste nježnosti i romantike pa iskoristite priliku koja vam se pruža, makar i za kraću avanturu. Zdravlje - Osjetljivi su vam dišni organi.


RIBE
 Posao - Nailazit ćete na teškoće i ograničenja u rješavanju važnih poslovnih obaveza, pa ćete biti skloni rizičnim i nepromišljenim potezima. Zbog toga izbjegavate sve vrste rizika. Ljubav - Vaš partner i vi ćete jedno drugome poklanjati duboku, istinsku ljubav i nježnost i biti ćete zadovoljni vašom vezom. Ako ste slobodni mogli biste započeti avanturu s nekim vama jako bliskim. Zdravlje - Osetljivo vam je grlo. 

.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam