Tjedni horoskop

OVAN
 Posao - Vaš autoritet možete potvrditi kroz konstruktivne poslovne akcije. Dobro će vam ići zanimanja u područjima zdravstvo, savjetodavne djelatnosti i socijalni rad. Ljubav- Vaš partner i vi slagati cete se po mnogim pitanjima vašeg zajedničkog života. Vodit ćete komunikaciju o ozbiljnim temama kako biste našli efikasne načine za ostvarivanje zajedničkih planova i ideja. Zdravlje - Biti ćete opušteni i dobro ćete se osjećati.

 

 

BIK
 Posao - Ostvarujete dobre poslovne odnose, a najviše koristi imate od suradnje s osobama od autoriteta. Bilo bi poželjno da izbjegavate ishitrene poteze. Ljubav - Razgovarat ćete s partnerom o važnim i ozbiljnim zajedničkim stvarima, pri čemu ćete oboje biti iskreni i otvoreni jedno prema drugome. To ce poboljšati vaše međusobno razumjevanje i unjeti stabilost u vašu vezu. Zdravlje - Imat ćete poboljšanu cirkulaciju.

 

 

BLIZANCI
 Posao - Vaše kreativne ideje mogu uroditi plodom pošto znate šta hoćete i šta trebate raditi da biste to postigli. S druge strane nailaziti ćete na poteškoće ako se bavite zanatskom djelatnošću i mehanikom.Ljubav - Preuzimat ćete više inicijative i odgovornosti u odnosu s partnerom. Riješit ćete zajednička financijska pitanja. Zdravlje - Potrebna vam je relaksacija.

 

 

RAK
 Posao - Dobro koristite svoje rukovodeće sposobnostri i autoritet pa biste mogli poduzeti ulogu rukovodioca u jednom grupnom projektu. Budite pažljivi u vezi suradnje s velikim poduzećima. Ljubav - Ako ste slobodni, privlačit će vas starije ili ozbiljne osobe. Biti ćete više nego obično angažirani oko svojih prijatelja.  Zdravlje - Budite u pokretu.

 LAV

 Posao -Od ruke vam idu veliki i dugoročni poslovi, naročito oni koji su vezani za oblasti inžinjeringa i građevinarstva. Izbjegavajte da brzate, već sve radite planski postupno kako ne biste pogrješili. Ljubav - Ako ste u braku odgovorno ćete se prihvatati vaših bračnih dužnosti što će pozitivno utjecati na vaše odnose s partnerom u cijelini. Nalaziti ćete načina da vaš brak ili emotivnu vezu činite stabilnom i ulijevatćete osjećaj sigurnosti voljenoj osobi. Zdravlje - U dobroj ste fizičkoj kondiciji.

 

 

DJEVICA
 Posao - Dobro ste organizirani i donosite ispravne odluke. Ukoliko se bavite privatnim poslom teškoće mogu iskrsnuti u odnosima s poslovnim partnerima i u odnosima s javnoscu, pa budite pažljivi po tom pitanju. Ljubav - Voljenoj osobi dajete osjećaj sigurnosti. Potrebno je da vašoj obitelji posvetite više vremena i pažnje. Zdravlje - Potrebne su vam vježbe za kondiciju.

 

 


VAGA

 Posao -  Mogli biste imati uspjeha u poslovima vezanim za uvoz i izvoz i distribuciju uvozne robe što bi moglo zahtjevati odlazak na putovanje. Ljubav - Vaš partner i vi biti ćete u prilici da se lako i neometano posvetite ostvarivanju zajedničkih planova. Ako ste slobodni mogli biste upoznati osobu avanturističkog duha koja je porijeklom iz nekog drugog mjesta ili inozemstva. Zdravlje - Skloni ste prehladama.

 

 


ŠKORPION

 Posao - Stalo vam je da osmislite dobru poslovnu strategiju, stoga budite dovoljno promišljeni u procjeni pravih vrijednosti. Neko pažljivo analizira vaše ponašanje ili izjave koje dajete. Izbjegavajte javnu raspravu sa suradnicima koji koriste drugačije poslovne kriterije.Ljubav - U ljubavnom životu, očekuje vas pozitivan obrat. Ipak, svoje intimno raspoloženje zadržite za krug bliskih prijatelja. Zdravlje - Čuvajte se alergija.

 

 


STRIJELAC

 Posao - U skladu sa svojim provjerenim afinitetima birate posao za koji vam se čini da ima najviše izgleda za uspjeh i širu afirmaciju. Potrebno je da osmislite dobar plan i da preduhitrite određene suradnike. Ljubav - Preplavljeni ste različitim emocijama, ali pažljivo odmjeravate dobru priliku u kojoj možete izraziti svoje želje ili osjećaje u društvu bliske osobe. Ponekad teže kontrolirate svoj zanos ili strasti .Zdravlje - Odmorite se skloni ste stresu.

 

 


JARAC

 Posao - Zahvaljujući dobroj strategiji i novim informacijama o poslovnim prilikama proširujete svoje interese u različitim pravcima. Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite dugoročnije poslovne interese. Ljubav -  Događaji koji vas prate u ljubavnom životu djeluju obeshrabrujuće. Osjećate veliki emotivni zanos i zadovoljstvo u društvu voljene osobe. Zdravlje - Pripazite na prehranu, mogli biste dobiti suvišne kilograme.

 

 


VODENJAK

 Posao - Ne želite previše riskirati u poslovno-financijskim pregovorima, ali primjećujete da je netko od suradnika indirektno mijenjao početne uslove ili da uporno provlači svoje ciljeve. Ljubav - Priželjkujete više razumjevanja i nježnosti u ljubavnom odnosu. Partner ponekad ima neobične ideje i svojim ponašanjem u vama potiče osjećaj nesigurnosti. Zdravlje - Izvrsno.

 

 


RIBE

 Posao -Nalazite se u kreativnoj fazi izražavanja svojih poslovnih ideja, ali postoje i različite okolnosti koje ograničavaju vaš utjecaj. Događaji na poslovnoj sceni imaju promenljivi tok, vještina prilagođavanja u određenim situacijama donosi najbolji efekt. Ljubav - Voljena osoba može ispuniti vaša očekivanja, ali prethodno morate stvoriti harmoničnu vezu. Oslonite se na emocije koje vas prate i na svoj "unutrašnji glas".Zdravlje - Bavite se sportom, tijelo će vam biti zahva

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam