Tjedni horoskop

OVAN
 Posao - Vaš autoritet možete potvrditi kroz konstruktivne poslovne akcije. Dobro će vam ići zanimanja u područjima zdravstvo, savjetodavne djelatnosti i socijalni rad. Ljubav- Vaš partner i vi slagati cete se po mnogim pitanjima vašeg zajedničkog života. Vodit ćete komunikaciju o ozbiljnim temama kako biste našli efikasne načine za ostvarivanje zajedničkih planova i ideja. Zdravlje - Biti ćete opušteni i dobro ćete se osjećati.

 

 

BIK
 Posao - Ostvarujete dobre poslovne odnose, a najviše koristi imate od suradnje s osobama od autoriteta. Bilo bi poželjno da izbjegavate ishitrene poteze. Ljubav - Razgovarat ćete s partnerom o važnim i ozbiljnim zajedničkim stvarima, pri čemu ćete oboje biti iskreni i otvoreni jedno prema drugome. To ce poboljšati vaše međusobno razumjevanje i unjeti stabilost u vašu vezu. Zdravlje - Imat ćete poboljšanu cirkulaciju.

 

 

BLIZANCI
 Posao - Vaše kreativne ideje mogu uroditi plodom pošto znate šta hoćete i šta trebate raditi da biste to postigli. S druge strane nailaziti ćete na poteškoće ako se bavite zanatskom djelatnošću i mehanikom.Ljubav - Preuzimat ćete više inicijative i odgovornosti u odnosu s partnerom. Riješit ćete zajednička financijska pitanja. Zdravlje - Potrebna vam je relaksacija.

 

 

RAK
 Posao - Dobro koristite svoje rukovodeće sposobnostri i autoritet pa biste mogli poduzeti ulogu rukovodioca u jednom grupnom projektu. Budite pažljivi u vezi suradnje s velikim poduzećima. Ljubav - Ako ste slobodni, privlačit će vas starije ili ozbiljne osobe. Biti ćete više nego obično angažirani oko svojih prijatelja.  Zdravlje - Budite u pokretu.

 LAV

 Posao -Od ruke vam idu veliki i dugoročni poslovi, naročito oni koji su vezani za oblasti inžinjeringa i građevinarstva. Izbjegavajte da brzate, već sve radite planski postupno kako ne biste pogrješili. Ljubav - Ako ste u braku odgovorno ćete se prihvatati vaših bračnih dužnosti što će pozitivno utjecati na vaše odnose s partnerom u cijelini. Nalaziti ćete načina da vaš brak ili emotivnu vezu činite stabilnom i ulijevatćete osjećaj sigurnosti voljenoj osobi. Zdravlje - U dobroj ste fizičkoj kondiciji.

 

 

DJEVICA
 Posao - Dobro ste organizirani i donosite ispravne odluke. Ukoliko se bavite privatnim poslom teškoće mogu iskrsnuti u odnosima s poslovnim partnerima i u odnosima s javnoscu, pa budite pažljivi po tom pitanju. Ljubav - Voljenoj osobi dajete osjećaj sigurnosti. Potrebno je da vašoj obitelji posvetite više vremena i pažnje. Zdravlje - Potrebne su vam vježbe za kondiciju.

 

 


VAGA

 Posao -  Mogli biste imati uspjeha u poslovima vezanim za uvoz i izvoz i distribuciju uvozne robe što bi moglo zahtjevati odlazak na putovanje. Ljubav - Vaš partner i vi biti ćete u prilici da se lako i neometano posvetite ostvarivanju zajedničkih planova. Ako ste slobodni mogli biste upoznati osobu avanturističkog duha koja je porijeklom iz nekog drugog mjesta ili inozemstva. Zdravlje - Skloni ste prehladama.

 

 


ŠKORPION

 Posao - Stalo vam je da osmislite dobru poslovnu strategiju, stoga budite dovoljno promišljeni u procjeni pravih vrijednosti. Neko pažljivo analizira vaše ponašanje ili izjave koje dajete. Izbjegavajte javnu raspravu sa suradnicima koji koriste drugačije poslovne kriterije.Ljubav - U ljubavnom životu, očekuje vas pozitivan obrat. Ipak, svoje intimno raspoloženje zadržite za krug bliskih prijatelja. Zdravlje - Čuvajte se alergija.

 

 


STRIJELAC

 Posao - U skladu sa svojim provjerenim afinitetima birate posao za koji vam se čini da ima najviše izgleda za uspjeh i širu afirmaciju. Potrebno je da osmislite dobar plan i da preduhitrite određene suradnike. Ljubav - Preplavljeni ste različitim emocijama, ali pažljivo odmjeravate dobru priliku u kojoj možete izraziti svoje želje ili osjećaje u društvu bliske osobe. Ponekad teže kontrolirate svoj zanos ili strasti .Zdravlje - Odmorite se skloni ste stresu.

 

 


JARAC

 Posao - Zahvaljujući dobroj strategiji i novim informacijama o poslovnim prilikama proširujete svoje interese u različitim pravcima. Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite dugoročnije poslovne interese. Ljubav -  Događaji koji vas prate u ljubavnom životu djeluju obeshrabrujuće. Osjećate veliki emotivni zanos i zadovoljstvo u društvu voljene osobe. Zdravlje - Pripazite na prehranu, mogli biste dobiti suvišne kilograme.

 

 


VODENJAK

 Posao - Ne želite previše riskirati u poslovno-financijskim pregovorima, ali primjećujete da je netko od suradnika indirektno mijenjao početne uslove ili da uporno provlači svoje ciljeve. Ljubav - Priželjkujete više razumjevanja i nježnosti u ljubavnom odnosu. Partner ponekad ima neobične ideje i svojim ponašanjem u vama potiče osjećaj nesigurnosti. Zdravlje - Izvrsno.

 

 


RIBE

 Posao -Nalazite se u kreativnoj fazi izražavanja svojih poslovnih ideja, ali postoje i različite okolnosti koje ograničavaju vaš utjecaj. Događaji na poslovnoj sceni imaju promenljivi tok, vještina prilagođavanja u određenim situacijama donosi najbolji efekt. Ljubav - Voljena osoba može ispuniti vaša očekivanja, ali prethodno morate stvoriti harmoničnu vezu. Oslonite se na emocije koje vas prate i na svoj "unutrašnji glas".Zdravlje - Bavite se sportom, tijelo će vam biti zahva

Uglavnom sunčano

19°C

Zagreb

Uglavnom sunčano

Vjetar: 11.27 km/h

  • 21 .09. 2018

    Većinom sunčano 27°C 16°C

  • 22 .09. 2018

    Kiša 20°C 11°C

Horoskop

Kulinarski recepti