Dobrodošli na web TV & magazin www.svijet-ljepote.hr!

www.svijet-ljepote.hr omogućuje vam korištenje usluga i sadržaja svog portala koje je podložno niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge www.svijet-ljepote.hr.

Korištenjem bilo kojeg dijela www.svijet-ljepote.hr portala, te svih njegovih dijelova, smatra se da su korisnici upoznati s uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

AUTORSKA PRAVA

www.svijet-ljepote.hr polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava www.svijet-ljepote.hr portala i podložno je tužbi.

LINKOVI

www.svijet-ljepote.hr portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice.

Sve sadržaje www.svijet-ljepote.hr portala koristite na vlastitu odgovornost i www.svijet-ljepote.hr ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača na i izvan www.svijet-ljepote.hr portala isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. www.svijet-ljepote.hr ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

PRIVATNOST

www.svijet-ljepote.hr portal poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja portala. Podatke o korisniku www.svijet-ljepote.hr neće davati na uvid trećoj strani osim u slučaju kada je takva obveza regulirana zakonom.

www.svijet-ljepote.hr može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru). Ove podatke www.svijet-ljepote.hr koristi kako bi imao informacije kojima bi poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje.

www.svijet-ljepote.hr se obvezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila www.svijet-ljepote.hr portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

OBVEZE KORISNIKA

Korisnicima www.svijet-ljepote.hr portala strogo je zabranjeno:

  • objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način, te objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima
  • lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe, te manipuliranje identifikatorima kako bi se prikrilo porijeklo sadržaja kojeg se objavljuje ili šalje putem usluga www.svijet-ljepote.hr portala
  • objavljivanje, slanje i razmjenu sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom
  • objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane, te svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme
  • prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja portala i korisnika

IZMJENE SADRŽAJA, USLUGA I UVJETA KORIŠTENJA

www.svijet-ljepote.hr zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obveze prethodne najave.

www.svijet-ljepote.hr zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam