U Hypo Centru u Zagrebu održan je casting za nadolazeći Dreft Fashion Week Zagreb koji se održava od 7.-9. svibnja, a koji je okupio mnogobrojne manekenke i manekene, mnoga poznata, ali i nova lica.

 

Casting DFWZ 1

 

Casting DFWZ 4

 

S obzirom na težinu i značaj koje Fashion Week u svakoj državi nosi, svaki model koji planira karijeru osim u Hrvatskoj graditi i u inozemstvu, želi upisati u svoj životopis prisustvovanje na Dreft Fashion Weeku Zagreb, stoga veliki odaziv prekrasnih modela nimalo ne čudi. Domaćim dizajnerima koji iz sezonu u sezonu zagrebačkoj publici predstavljaju vlastite vizije za sljedeću sezonu, mnoga su manekenska lica bila poznata, no na samome castingu okupio se i veliki broj novih manekenskih lica koja će tek dobiti priliku postati dizajnerske muze i miljenice.

 

Casting DFWZ 5

 

Casting DFWZ 3

 

Neki od dizajnera koji su danas birali djevojke koje će prošetati pistom u njihovim kreacijama su Ivana Popović, Iggy Popović, Mirjan Krajina i Ana-Marija Kralj, Iva Karačić, Marina Lacković, Ivančica Hrustić, Natalija Smogor, primijenjena umjetnica Staša Čimbur te pobjednica Dreft Next Generation natječaja Sara Lončarić. Muške modele birali su Toni Rico i Simone Manojlović koji u svojim kolekcijama imaju pravu neizostavnu dozu muškosti.

 

Casting DFWZ 6

 

Casting DFWZ 7

 

Kao i prethodnih sezona, strani dizajneri koji dolaze na Dreft Fashion Week Zagreb s najznačajnijih svjetskih tjedana mode poput onih u Londonu, Milanu i Parizu modele koji će nositi njihovu reviju izabrati će pomoću galerije i fotografija na društvenim mrežama.

 

Casting DFWZ 2

 

Tko su ti modeli koji su svojom karizmom osvojili naše dizajnere doznat ćemo uskoro na pisti Dreft Fashion Weeka Zagreb u Hypo Centru u Zagrebu od 7. do 9. svibnja.

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam