Mladi dizajnerski duo Kralj&Krajina koji je svojom prvom kolekcijom prikazanom na nedavnom Dreft Fashion Weeku osvojio modnu kritiku i publiku lansirao je svoju prvu modnu kampanju. 

Pobjednice Dreft Next Generation natječaja koji mladim dizajnerskim nadama pomaže stipendijom, lansira ih u dizajnersku orbitu te im daje mogućnost prikazivanja svoje kolekcije uz bok afirmiranim domaćim i stranim imenima na najdugovječnijem i jedinom internacionalnom domaćem modnom događanju, Dreft Fashion Weeku Zagreb, u vrlo kratkom vremenu uspjele su zainteresirati sve prave modne znalce.

 

KraljKrajina 1

 

KraljKrajina 2

 

Komadi iz pročišćene, bijelo-bež kolekcije ono su što svaka hrabra moderna žena treba, ali i želi imati svom u ormaru. Djevojke je inspiriralo gradsko sivilo i iščekivanje proljeća i sunca. Ženstvena, elegantna, profinjena, a opet senzualna i seksi kolekcija mladih studentica TTF-a jednostavno je savršena.

 

KraljKrajina 3

 

KraljKrajina 4

 

Fotografije kampanje ovog mladog dizajnerskog dvojca Kralj Krajina potpisuje fotograf John Pavlish, make-up Biljana Baljak, u ulozi modela našla se zanimljiva i neobična Ana Laura Kapetanović iz agencije Talia Model dok je za stajling i kreativno vodstvo zaslužna Ivana Pavić.

 

KraljKrajina 5

 

KraljKrajina 6

 

Ideja kampanje je sukladno kolekciji prikazati strogi, ali ujedno ženstveni minimalizam s velikom dozom elegancije i suptilnosti na pomalo pomaknuti način. Također, Kralj Krajina su željeli predstaviti kolekciju na oku što atraktivniji način koji će biti dopadljiv mlađoj, ali i onoj zrelijoj modnoj publici. Pročišćenost, minimalizam, naglasak na ekspresijama modela te u konačnici sam po sebi zanimljiv i karakterističan model bili su idejna nit vodilja pri stvaranju ove kampanje u kojoj je moda glavna zvijezda.

Veseli nas vidjeti što će nam sljedeće na Dreft Fashion Weeku Zagreb pripremiti ove kreativne i simpatične dizajnerice.

Photo by: John Pavlish

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam