Sonia Rykiel bit će iduća kuća na redu za suradnju u H&M-om novom projektu. Rykiel kojoj se smiješi i suradnja s mastorom za cipele Jimmy Chooom, lansirat će kolekciju rublja za jesen/zimu 2009/2010 koju će pratiti zanimljiva kolekcija pletene odjeće za proljeće/ljeto 2010.


Pletena kolekcija uz razigrane modne dodatke u H&M-ovim trgovinama širom svijeta trebala bi se pojaviti u veljači, a namjenjena je ženama i djevojkama.


"Kolekcija donjeg rublja idealan ja način da svim ženama na svijetu ponudimo samu bit Sonie Rykiel i prekrasan način da zaokružimo godinu. Dobrodošlicu novoj sezoni punoj boja, možemo poželjeti s pletenim stvarima" - rekla je Nathalie Rykiel, predsjednica kuće Sonia Rykiel.

rykiel-za-tekst

Sonia Rykiel u 2008. proslavila je četrdeset godina na modnoj sceni. Kreacije dizajnerice po kojoj francuska kuća nosi ime uvijek su bile na glasu kao udobne, funkcionalne i nosive. Tvrtka je naglu ekspanziju doživjela 1975 godine kada se 'kraljici pletiva' pridružila kćer Nathalie.

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam