Kreativna direktorica brenda Form, Petra Ecclestone, kolekciju muške odjeće za jesen/zimu 2009/10 predstavila je u jednom od najpopularnijih londonskih modnih odredišta, luksuznom dućanu Matches. Petru je došao podržati otac Bernie Ecclestone i pet godina starija sestra Tamara, dok je mama Slavica ovaj put odlučila zaobići obiteljski skup. Rane od brzog, ali burnog, razvoda od Bernieja izgleda da su još uvijek prevelika prepreka za ponosnu Slavicu.

Na predstavljanju kolekcije okupilo se i mnogo poznatih iz londonskog javnog života, među ostalima i pop pjevačica Lilly Allen te dizajner Henry Holland.

Petrina je kolekcija finih linija, a eleganciju i dašak glamura duguje inspiraciji Formulom, komentira britanski Vogue. Kolekcija se sastoji od laganih sakoa i odijela, pletenine od najfinijeg kašmira te 'pilotskih' jakni od meke kože.

"Jako sam sretna što se Form prodaje u Matchesu i što je predstavljanje prošlo jako dobro" - izjavila je zadovoljna Petra, koja je modnu marku Form osnovala još 2007. godine.

petrae-za-tekst

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam