Iako može odijenuti kojeg god dizajnera poželi, pjevačica, glumica i modna dizajnerica Jennifer Lopez za put u Washington odijenula je haljinu iz nove kolekcije proljeće/ljeto 2010. Victorije Beckham.


Uska haljina u boji kože pristaje joj kao salivena i ako je itko mislio da modeli haljine VB pristaju samo mršavicama, Jennifer im je upravo dokazala suprotno. Cijeli dojam upotpunile su Louboutin štikle i Salvatore Ferragamo torba. Jennifer i njezin muž Marc Anthony bili su na Capitol Hillu gdje ih je primila predsjedateljica Doma zastupnika Nancy Pelosi, s kojom su pričali o Marcovoj novoj zakladi za školovanje latinoameričkih studenata. Također su prisustvovali na 'Congressional Hispanic Caucus' svečanosti, na kojoj je Marc bio i odlikovan, zajedno s američkim predsjednikom Barackom Obamom i njegovom ženom Michelle.

jlo-za-tekst

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam