Manekenka i supruga srbijanskog košarkaša Marka Jarića, Adriana Lima uživa u prekomjernoj dozi slatkiša, zbog čega je nabacila malo više trudničkih kilograma.

Njezin suprug često se ljuti zbog toga, jer bi želio da koji put pojede i neku salatu. Izjavio je i kako se često opravdava da slatkiši nisu za nju već za bebu.

Lijepu Adrijanu koja je poznata kao model Victoria's Secreta, zaobljen trbuh ne spječava u obavezama i odlascima na društvena događanja. Prošli tjedan bila je nazočna na otvaranju novog dućana donjeg rublja Victoria's Secreta u New Yorku gdje je potpisivala autograme vjernim obožavateljima. Iako trenutno nije na pistama, još uvijek je njihovo zaštitno lice. Pojavila se i na njujorškoj premijeri filma 'Coco Chanel' gdje je zabljesnula u jednostavnoj odjevnoj kombinaciji.

Bebu očekuju u prosincu, a navodno još nije dobila ime, jer budući roditelji ne znaju kojeg je spola.

adriana-slatko1

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam