Omiljeni domaći brand nakita Cloud&Co., iza kojeg stoji Katarina Zmazek, predstavio je novu kolekciju pod imenom Constellation. Kako joj i ime kaže, nova kolekcija inspirirana je noćnim nebom i zvjezdanim konstelacijama.

cloudco. kampanja 1a

cloudco. kampanja 2

cloudco. kampanja 3

Kao i uvijek kod Katarine i branda Cloud&Co., glavni motivi kolekcije su polumjeseci, zvijezde, oblaci i kamenčići - ovaj put slagani tako da podsjećaju na stare karte zvijezda i konstelacija. Materijali su srebro, srebro s pozlatom, rosegold te poludragi kamenčići i sve je, naravno, ručni rad. Kolekcija se sastoji od naušnica i lančića, odnosno četiri klasična bazna modela, te tri u bojama - namijenjena dnevnim i noćnim kombinacijama. Novi modeli postat će dio stalnih Cloud&Co. kolekcija, uz prilagodbe i promjene prema godišnjim dobima, a zanimljivo je kako se naušnice slažu prema želji u različite kombinacije! 

cloudco. kampanja 5

cloudco. kampanja 6a

cloudco. kampanja 7

 

 

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam