Na nedavno održanim Danima otvorenih vrata u zagrebačkom Hotelu Antunović svojim je predstavljanjem prisutne zainteresirao P....S....fashion - modni brend namijenjen urbanim, dinamičnim, a istovremeno elegantnim i modno osvještenim ženama. Iznimka nije bila ni naša ekipa, pa smo, ne skrivajući znatiželju, kamerama zavirili u modni salon ovog branda koji se još od 2013. godine nalazi u prizemlju Hotela Antunović…

P.S. Fashion 1

P.S. Fashion 3

Osmišljen 1996. godine, P…. S…. fashion je u potpunosti posvećen ženama i zaljubljen u modu. Ovdje je formula uspjeha jednostavna - kvaliteta, vrhunski materijali, ženstvenost linija te prepoznatljiv stil i autorski potpis. Sve su to razlozi zbog kojih je P…. S…. fashion odabir žena na modnim tržištima regije, ali i Francuske, Češke i Kanade. Poigravajući se najrazličitijim trendovima, ovaj modni brand uvijek ostaje dosljedan svojoj primarnoj viziji - ženi koja utjelovljuje ljupkost i nježnost. Važno je naglasiti i kako su, slijedeći slogan "Jer Vam dobro stoji!", brojni modeli branda P…. S…. fashion materijalima, uzorcima i krojevima namijenjeni ženama različitih konstitucija koje se žele osjećati privlačno, ženstveno i posebno.

P.S. Fashion 5

P.S. Fashion 7

Elegantne, casual i sportske kolekcije, kreacije namijenjene svečanim prigodama, modni dodaci..."Biti svoj" u svijetu mode vrlo je zahtjevno, no ovdje su emocije, kreativnost i pozitivan stav pretočeni u jedinstvenu modnu priču. P….S…. fashion uistinu zna tajnu uspjeha jer svojim modelima i osobnim izričajem donosi svjetske modne trendove, a istovremeno prepoznaje želje svojih klijentica. Ne čudi stoga da ovi autorski krojevi i prvoklasni materijali lakoćom postaju modni "must have" žena koje znaju što žele, ali i da su u ormarima brojnih poznatih dama hrvatske javne scene vrlo često upravo kreacije s potpisom P…. S…. fashion.

P.S. Fashion 8

P.S. Fashion 9

Zaključimo - vjerne klijentice potvrda su provjerene formule uspjeha koji traje već 24 godine. P...S… fashion je brand čija zvijezda sjaji i ima neupitnu poziciju na modnom nebu. Za kraj, možemo samo reći kako nam je posjet salonu P… S… fashion izmamio osmijeh na lice te kako s nestrpljenjem očekujemo nove kolekcije!

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam