U želji za opuštanjem i bijegom od stresne svakodnevice, uputili smo se u srce Hrvatskog Zagorja sa idejom da vam predstavimo mjesto gdje priroda pruža najbolje od sebe. Posjetili smo Terme Jezerčica - zagorsku oazu zelenila smještenu na samom izvoru termalne ljekovite vode - mjesto zdravlja, mira i ljepote. 

2 TJ

2012. godine izgrađen je hotelski kompleks sa velikim zatvorenim i otvorenim kupalištem - ukupno 8 bazena i 4 whirpoola…Vodeni park Terme Jezerčica bez sumnje je prepoznat kao idealno mjesto odmora, stoga i ne čudi brojka od čak 300000 posjetitelja tijekom prošle godine.

Terme Jezercica 001

4 TJ

47 moderno uređenih soba Hotel Terme Jezerčica s pogledom na zagorske brege i kupalište osmišljeno je za užitak gostiju, a nedavno otvoren kamp, smješten uz hotel i vodeni park, namijenjen je posjetiteljima čiji je odabir dodir s netaknutom prirodom i aktivan odmor. 15 mobilnih kućica, 18 parcela za kampere i kamp kućice, te 20 parcela za šatore, kao i grijani centralni sanitarni objekt s privatnim kupaonicama, pružaju gostima najvišu razinu usluge i bez sumnje pozicioniraju ovaj kamp na visoko mjesto kada govorimo o kontinentalnoj Hrvatskoj. Za one koji žele izbjeći pripremu i spremanje parcela idealan su izbor potpuno opremljene moderne mobilne kućice - 2 spavaće sobe, 2 kupaonice, te kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak na 36 m2, kao i natkrivena terasa koja se prostire na 18 m2 garancija su užitka i opuštanja!

10 TJ

Terme Jezercica 002

Ovdje su prepoznali moć prirode u očuvanju ljudskog zdravlja, ali i iskoristili sve prednosti inovativnog načina poslovanja u korist zadovoljnijih klijenata…Moderno uređeni prostori za masaže, VIP zona, finske i turske saune, infracrvena sauna, panoramska finska sauna te vanjski whirpool sa terasom garancija su potpunog užitka... 

5 TJ

  

8 TJ

Kvaliteta pansionske gastro ponude, te kulinarski doživljaj tradicionalnih specijaliteta zadovoljit će i najzahtjevnije goste… 

9 TJ

Naravno, u ponudi Termi Jezerčica je i mogućnost organizacija svadbenih svečanosti te proslava i domjenaka za najrazličitije prigode, a važan segment poslovanja svakako predstavlja i kongresni centar... 

7 TJ

Smješten u zelenoj oazi, Hotel Terme Jezerčica u središtu je Hrvatskog Zagorja, u Gupčevu kraju, pa i ne čudi što je ponuda okolnih sadržaja zapravo - neiscrpna.

Prirodne ljepote, opuštanje i užitak za sva osjetila, te ljubaznost i profesionalnost osoblja prepoznali su gosti iz Hrvatske, regije, ali i europskih zemalja.

Nema dvojbe kako je uzrečica "voda je izvor života" u potpunosti prepoznata u ovoj prirodnoj oazi zdravlja, mira i ljepote - na zadovoljstvo brojnih gostiju. Samo 35 km od Zagreba - tako blizu a dovoljno daleko - stresna svakodnevnica i užurbani životni ritam u trenutku postaju daleka prošlost…

Terme Jezercica 003

Više pogledajte u video reportaži:  

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam