Uređujete li ili gradite svoj životni prostor, pitanje "Kako udovoljiti željama i idejama, ali u skladu s mogućnostima?" nameće se samo od sebe...Izložbeni prostor branda Svijet opeke na sajmu Ambienta mjesto je na kojem su brojni posjetitelji doznali mnoštvo odgovora na temu uređenja interijera...

SO 1

 SO 2

U ponudi ovog branda je više od 300 različitih nijansi opeka, a zastupstva za belgijsku tvrtku Vandersanden za "ručno rađenu" opeku, te tvrtku Feldhaus klinker za klinker opeku, osiguravaju kvalitetu i dugovječnosti, uz garanciju od čak 50 godina! Opeke su materijal koji se jednostavno održava, otporne su na visoke temperature i mraz, pružaju mehaničku zaštitu, te ističu atraktivan izgled interijera.

SO 3

SO 11

Naglasimo kako su u ponudi branda Svijet opeke i podne opeke pod nazivom HUWA, u čak tridesetak raznih nijansi od kojih se miješanjem mogu kreirati potpuno nove serije, te novitet - Signa paneli, najnoviji proizvod tvrtke Vandersanden - panel prešane kamene vune na koji je zaljepljena opeka različitih boja i forma. Arhitekti individualno dizajniraju svoje Signa panele koji se zatim izrađuju u proizvodnim pogonima tvrtke Vandersanden te se kao gotov proizvod dostavljaju na gradilište za ugradnju.

Nema sumnje - brand Svijet opeke jedinstven je na tržištu Lijepe Naše!

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam