Sasvim je sigurno kako se užurbani ritam svakodnevice i moderan način života odražavaju i na naše odluke o stilu uređenja prostora u kojem živimo...Moderan, funkcionalan, estetski privlačan, ali i kvalitetan i pristupačan namještaj - naše su želje i trendovi koje pratimo...Na izložbenom prostoru tvrtke Adax, posjetitelji 44. Ambiente, bili su u prigodi pogledati izložbene primjerke namještaja, ali i poslušati brojne savjete te realizirati svoje ideje i želje...

Adax 2

 Tvrtka Adax osnovana je 1992. godine kao obiteljska tvrtka za uvoz i distribuciju dječje opreme. 25 godišnja tradicija kvalitete i funkcionalnost namještaja i proizvoda za bebe kreirali su proširenje ponude i liniju namještaja za opremanje interijera.

Adax 3

 Adax 7

Ovdje s ponosom ističu slogan “od ideje do realizacije” jer je namještaj u potpunosti izađen u proizvodnim pogonima tvrtke Adax. Najnovijim tehnološkim načinima rada realiziraju se najviše razine kvalitete proizvoda, uz poštivanje načela zaštite okoliša te odabir ekološki prihvatljivih materijala, a suvremena lakirnica u kojoj se upotrebljavaju lakovi na bazi vode inovacija je na tržištu Lijepe Naše...

Adax 4

 Važno je napomenuti i kako je jedan od segmenata djelatnosti dizajnerskog tima tvrtke Adax potpuno opremanje komercijalno-poslovnih i turističko-ugostiteljskih prostora, ureda, konferencijskih dvorana te hotelsko-apartmanskih prostora čistih i jednostavnih formi, modernog kolorita i visoke funkcionalnosti...Uz profesionalnost i predanost poslu, te stalna osposobljavanja i različite edukacije, djelatnici su savršeno upoznati s asortimanom proizvoda i lakoćom ga prezentiraju...jer ovdje je zadovoljstvo klijenta uvijek na prvom mjestu!

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam