Mnoštvo je želja, ideja još i više...a posjetitelji sajma Ambienta bili su u prigodi pogledati ponudu, poslušati savjete i realizirati željeno. Asortiman kvalitetnog i funkcionalnog namještaja modernog dizajna i pristupačnih cijena, te profesionalno i ljubazno osoblje na izložbenom prostoru branda ENOA namještaj privukli su mnoštvo znatiželjnika...

Novootvoreni salon namještaja ENOA, koji se nalazi u sklopu zagrebačkog Profi Baucentra na adresi Slavonska avenija 17, tržištu predstavlja širok asortman proizvoda za ugođaj doma prilagođen željama i potrebama klijenata - krevete, madrace, sjedeće garniture, regale, stolove i ormare…

Ambienta 2019. Enoa 2

Klasični drveni kreveti, Boxspring kreveti koji zadovoljavaju sve svjetske standarde hotelskog smještaja ili francuski ležajevi različitih boja i tkanina bez sumnje će svaku spavaću sobu pretvoriti u oazu kvalitetnog sna. Uz atraktivan dizajn, posebna pozornost posvećena je funkcionalnosti pa većina modela ima vrlo praktične ladice za posteljinu, kao i udobnosti koju osiguravaju madraci najviše kvalitete.

Ambienta 2019. Enoa 3

U ponudi salona namještaja ENOA je i velik izbor sjedećih garnitura, trosjeda, dvosjeda, fotelja i regala za dnevni boravak i svakodnevicu iz snova. Najrazličitiji modeli, materijali i kombinacije, moderne ili klasične linije sa ili bez ležaja, te širok spektar boja oduševit će i najzahtjevnije klijente! Naglasimo i kako se boje, tkanine i dimenzije garnitura mogu prilagoditi potrebama klijenata - za potpuni doživljaj topline doma!

Ambienta 2019. Enoa 4

Spomenimo i brojne modele stolova i stolica najrazličitijih kombinacija - za sretna obiteljska okupljanja, te potpuno opremljene ormare s kliznim vratima iznimne funkcionalnosti i mnoštvom elementa koji život čine ugodnijim, kao i komode i regale atrakttivnog dizajna.

Ambienta 2019. Enoa 5

Ne zaboravite - prostor u kojem boravimo vrlo često odražava našu individualnost i važno je učiniti ga ugodnim...neovisno o stilu uređenja, bojama i oblicima, stručno osoblje klijentima će ponuditi najbolje rješenje.

Ambienta 2019. Enoa 6
Uz profesionalnost i predanost poslu, te stalna osposobljavanja i različite edukacije, djelatnici branda ENOA namještaj savršeno su upoznati s asortimanom proizvoda koji klijentima lakoćom prezentiraju, uz brojne ideje i sugestije o uređenju njihovih životnih prostora. Kako kažu, ovdje je “zadovoljstvo klijenta dugoročni cilj”...nema sumnje - ENOA namještaj je, uz kvalitetu, funkcionalnost, dizajn i pristupačnost, uistinu pravi izbor!

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam