Koliko delicija, ideja i mašte u prosincu! Ima li još koje jelo zimsko jelo koje još nismo probali, nešto što će oduševiti naše drage goste? Tim zagrebačkog restorana Apetit, chef Stjepan Bistrički i Kristijan Kereša pripremili su zimski ručak koji će nas razveseliti. Zanimljive kombinacije ova dva gastro čarobnjaka naizgled izgledaju nespojivo, no vode nas na jedno novo putovanje koje ćemo poželjeti ponovno.

TORTICA OD SVJEZEG SIRA S LJESNJACIMA

Uvertira u zimski ručak počinje torticom od svježeg sira s lješnjacima. Ova čarolija izgleda kao pravo osvježenje na tanjuru. Koloristična i razigrana, ovo predjelo prava je uvertira za juhu od kestena s okruglicom od jetre. Lako ju je pripremiti kod kuće, posebnog je okusa u kojem uživamo samo u ovo doba godine.

PJENASTA JUHA OD KESTENA S OKRUGLICOM OD JETRE

Prijani teleći obrazi prijedlog su za glavno jelo u spoju s povrćem. Nakon zimskog ručka prava je poslastica punč koji se lako priprema kod kuće i izvrsna je priprema za odlazak u šetnju ili razgled okićenog grada.

PIRJANI TELECI OBRAZI

Blagdansko raspoloženje ovih dana vlada u Apetitu u Masarykovoj ulici. Posebna je pažnja posvećena uređenju i detaljima koji blagdane čine ljepšima. Uz vrhunske delicije Stjepana Bistričkog i njegovog tima Apetit je idealna gastro destinacija za druženja s najmilijima.

Recepte za ovaj zanimljiv prijedlog za zimski ručak možete pronaći u našoj rubrici "Kulinarski recepti".

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam