Svakim novim danom otkrivamo i nove gastro senzacije. Ljudska znatiželja za novim vodi nas u stvaranje savršenih kombinacija koje zavolimo na prvu. Zimski kokteli koje predstavlja splitski Terminal F savršen su prijatelj u hladnim zimskim danima, a izvrsna kombinacija sastojaka njihova četiri koktela vrlo će nas brzo zagrijati i razveseliti!

Apple Pie

Dani veselja i radosti karakteristični za prosinac, iz godine u godinu nude novu ponudu u adventskim danima. Ovo omiljeno mjesto Splićana, koje je ujedno i prva stanica brojnim turistima, Adventu je posvetilo posebnu pažnju. Prekrasne dekoracije i novi okus uvest će vas u pravu zimsku bajku.

Frozen Margarita 2

Apple pie izvrstan je zimski koktel koji uz zagrijani sok od jabuke sadrži i rum te cimet. Koktelski klasik Margarita ovog je puta smrznuta i kontrast je toplim zimskim pićima. Prava slatka zimska poslastica koju si svi možemo u hladne dane priuštiti je Freakshake sa svojim inačicama Chocolate brownie cookie i Strawberry coconut raffaello.

Freakshake

Ljubiteljima koktela zasigurno će ovaj izbor osvježiti blagdanske dane kada s radošću za svoje najbliže pripremamo posebna iznenađenja. Pri miješanju koktela treba paziti na miris i okus, boju, stvaranje nove arome, te lijep izgled i atraktivnost!

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam