Hladni dani koji su pred nama dozvoljavaju nam s vremena na vrijeme uživanje u brzoj hrani koju volimo gotovo svi. U zimskim si mjesecima češće možemo priuštiti užitke koje i tijelo bolje podnosi za hladnoće. Magični kuhari splitskog "Terminala F" - Mario Srdelić i Matej Pačar - pripremili su prave poslastice koje i vi možete pripremiti u vlastitom domu!

Pohani hot dog u finom tijestu novitet je koji će zasigurno ovom jelu dati jedan potpuno novi okus. Poslužen je uz cherry rajčice i kupus te nekoliko umaka raznih okusa.

POHANI HOT DOG

Pull pork tostada od trgane svinje novitet je koji predstavlja pravo malo putovanje svijetom. Umaci su isprepleteni raznim okusima, a poslužena je u tacos tostadi s kajmakom i karmeliziranim lukom, senfom i ispunjena raznim povrćem.

PULLED PORK TOSTADA OD TRGANE SVINJE

Prava zimska poslastica je legendarni pulled pork burger, koji je u ovom novom receptu popunjen jajima i šampinjonima te drugim vrstama povrća. Pohane okruglice od piletine punjene sirom zasigurno su najlakše za pripremu u vlastitom domu. Za nešto manje od 40 minuta ova poslastica idealna je za obiteljsku večeru!

PULLED PORK

Splitski "Terminal F" postao je prava gastro destinacija brojnim gostima iz cijelog svijeta, stoga i ne čudi kako je velika većina ostavljala komentare te prijedloge jela i začina iz njihovih zemalja. "Terminal F" redovito nadopunjuje ponudu upravo okusima pribavljenim diljem svijeta, pa su tako i ove zimske fast food delicije zanimljiva međunarodna kreacija.

Recepte za spravljanje ovih zimskih poslastica pronađite u našoj rubrici "Kulinarski recepti".

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam