Ako ste u potrazi za načinom kako vratiti bivšeg u još toplo ljubavno gnijezdo, predlažemo vam da preskočite ponižavajuće opijanje i javnu osvetu, koja bi ga mogla otjerati još dalje.

Poslušate neke od naših savjeta kako vratiti izgubljenu ljubav!

Pronađite zajednički jezik

Ako se pronađete u začaranom krugu u kojem se glavna riječ vrti oko razloga zbog kojeg ste prekinuli, nemojte pokazivati neslaganje s partnerom. Nastojte pronaći zajednički jezik i dopustite istini da izađe na površinu, na kraju krajeva, ispričajte se za ono loše što ste napravili. Ponekad je bolja opcija biti voljen nego biti u pravu.

Bez uvjeravanja, molim

Svaki pokušaj uvjeravanja bivšeg u stvari zbog kojih bi vam se trebao vratiti može ga otjerati još dalje. Upravo ga takvi očajnički pokušaji ohrabruju u uvjerenju da mu je bolje bez vas. Naime, muškarce privlače žene koje odišu samopouzdanjem. Vrijeme je da kročite u život sa smiješkom na licu jer će ga upravo ta pozitivna energija natjerati da vam se vrati.

muskarac

Preuzmite odgovornost

Umjesto da ga proglasite krvnikom vaše ljubavi, prekid sagledajte iz malo šire perspektive te razmislite o tome kako ste vi pridonijeli kraju ljubavi. Primjerice, ako ste imali naviku preispitivati svog partnera, čini se da imate problema s povjerenjem u drugu stranu, a samim time i u sebe.

Neka on dođe vama

Činjenica je da muškarci više cijene žene oko kojih se oni sami moraju potruditi. Unatoč tome što vam bivši neizmjerno nedostaje, ne znači da mu morate olakšati. Umjesto da ga zovete svaki puta kada se osjećate usamljenima, rame za plakanje potražite kod prijatelja. Razmislite, kako mu možete nedostajati ako ste na svakom njegovom koraku.

zena 2

Budite sami sebi na prvom mjestu

Ako vaša ljubavna veza dobije priliku za novi početak, iskoristite je na najbolji mogući način. Nikako ne nastavljate svoju ljubavnu putanju s pozicije na kojoj ste stali. Umjesto gradnje na ruševinama, osvrnite se na stvari koje su pošle po zlu i sporazumno ih riješite. Mislite na sebe i svoje potrebe i nemojte dopustiti da vas on uvjeri da ste vi krivac za prekid.

Zadržite optimizam

Novi početak je prilika za jasno postavljenje ciljeva. Dopustite da se stvari razvijaju svojim tijekom i ostanite otvoreni za sve opcije. Ako ne uspijete u svojem pokušaju vraćanja bivšeg dečka pokušajte to protumačiti kao priliku da vam u život uđe netko novi.

Izvor: She.hr

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam