Je l’ vam se ikada dogodilo da tipovi, bez obzira na godine i starosnu dob, ako se neko vrijeme dopisujete s njima, čitaj: dopisujete, vjerojatno to traje već neko vrijeme jer da ste željele otići na kavu, kolač, dejt, već biste otišle…počne slati svoje obnažene fotografije? Sve s nekim čudnim objašnjenima, poput da ne zaboraviš kako izgledam ili slučajno…slučajno! se valjda fotkao gol i stisnuo send…slučajno mu je spolovilo upalo u kadar pa je stisnuo send…

Kako ti se tako nešto može dogoditi slučajno? Kako? Šetaš gol po stanu, slučajno, pa se i slikaš gol, slučajno, i onda,slučajno, svim ženskim osobama iz imenika ili s kojima se dopisuješ, slučajno, pošalješ svoju sliku. Jer misliš da će se onda dogoditi što?! Ako si poslao svoju polugolu fotku, da te netko ne zaboravi ili ne zaboravi ne daj bože kako izgledaš, kako i pobogu zašto ti je palo na pamet da te taj netko želi gledati gologa, jer da želi vjerojatno bi te gledao.
Stvari su poprilično jednostavne. Kako god izgledao i koliko god mislio da dobro izgledaš, slušaj ovo, nemoj to raditi, nemoj se sramotiti. Još manje nemoj isto očekivati natrag. Ako netko s tobom mjesecima ne ode na kavu, dejt ili nešto treće i pristojno te ignorira mjesecima, momak, shvati da postoji granica kad je dosta i kad nema smisla više javljati se i silovati pozivima na kave, a najmanje ima smisla niotkuda slati fotografije u gaćama ili bez njih.

muskarac torzo

Što misliš, ako te žena koja nije zainteresirana za tebe, btw, vidi u gaćama će se odjednom iznebuha zainteresirati? Jer ti imaš nešto što netko drugi nema kad je gol? U čemu je stvar. Stara je stvar da su muškarci vizualni tipovi i da kod njih većina stvari funkcionira tako i možda je njima to seksi ili nešto, ali dragi muškarci, shvatite da mi žene funkcioniramo drukčije, nema potrebe da ničim izazvani, napominjem ničim izazvani, slučajno ili bez razloga, šaljete svoje fotografije na kojima ste goli.

Nećete puno time postići, zapravo nećete ništa time postići. Možda u nekom svom paralelnom svemiru. Ako se nekome ne sviđate, tim gore. Sviđat ćete mu se još manje, ako je to ikako moguće. Nemojte to raditi. Mi žene volimo da nas se zavodi, ali ne tako, ne batom po glavi. Volimo lijepe riječi, iskrenost, lijepe geste, cvijeće, čokoladu… Fotke vas u gaćama dolaze u obzir, ali u nekim drugim uvjetima i prilikama. No, o tome kad bude tema…

Autorica: Rebel Girl

Izvor: She.hr

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam