Kažu da svaka žena u sebi krije neku tajnu. Čitajući i razmišljajući o sebi i o situacijama u kojoj se svaka od nas našla, složit ćemo se da je neke stvari (naj)bolje zadržati za sebe.

Ovdje su samo tri za koje nekako mislimo kako su najznačajnije.

1. Lozinke

Lozinka vašega maila, Facebook računa, pa čak i PIN kartice, isključivo su vaša stvar. Zašto bi se to dijelilo s bilo kime, pa i partnerom za kojega se kunete kako ste jedno?

Jednako tako, zašto njega prisiljavati da svoje lozinke dijeli s vama? Zar nije dokaz povjerenja pustiti ga da ima malo prostora za sebe?

par 23

2. Broj muškaraca s kojima ste bili

Ne, niste dužni otkriti mu koliko ste seksualnih partnera imali. Osim ako vas to izrazito napaljuje, ne biste trebali ni dijeliti neke intimne trenutke s bivšima. Pa ni odgovor na onu što si najluđe napravila pričicu…Zašto buditi nesigurnost i ljubomoru? Još ako se zamislite prilikom brojanja… Ups!

3. Komentari o obitelji

Mama, sestra, brat, neki ludi stric… Nemojte da se osjeća kao da mora birati. I tako niste cijelo vrijeme s njima. Bar se nadamo da niste!

Nemojte mu reći ni kako mislite da je nalik svom ocu ili bilo kojem drugom članu obitelji koji ima loše navike. Nemojte misliti kako ćete ga potaknuti da se promijeni. Shvatit će to kao omalovažavanje njega, članova njegove obitelji i odgoja kojeg su mu pružili.

Izvor: She.hr

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam