U tridesetim godinama imamo dovoljno iskustva, ali i posve drugačije želje u odnosu na naše dvadesete, pa i kada se pitamo kakvog muškarca odabrati. Jedan je stariji, iskusni muškarac rekao: "Što sam stariji, to više poštujem žene starije od 40 godina". Zato, obratimo pažnju na neke stvarčice…

1. Situirani muškarci

Tražite muškarce kojima je sređen život, koji su situirani što se tiče posla i financija. Oni će vam se moći posvetiti. Iako je mlađe najčešće slađe, često su preokupirani poslom i ganjanju vlastitu karijeru pa im nedostaje vremena…

2. Usporite

Toliko puta ste to čule? Sigurno ste prije koju godinu uletjele, ali i bez trunke grižnje savjeti izletjele iz veze. Međutim, sada ste stariji i mudriji, pa ne brzajte. Dajte sebi vremena. Ako ste pronašli pravu osobu, polako idite naprijed.

zena 9

3. Vrijeme za sebe

Sve više i više cijenite vrijeme rezervirano samo za sebe. Ne. Niste sebični. Kada ste bili mlađi, s partnerom ste provodili najveći dio vremena i upuštali se u dosta zajedničkih aktivnosti. U tridesetim ste zrela osoba koja treba provoditi vrijeme radeći ono što voli, sama ili s prijateljima.

4. Ne odugovlačite

Dovoljno ste iskusni i mudri da shvatite kada nešto ne funkcionira. Budite odlučni i rješavajte stvari ekspresno. Ne budite u strahu od samoće, budite praktični i nastavite dalje.

5. Nađite nekoga s kim se možete poistovjetiti

U tridesetim godinama znate dovoljno o sebi i svojoj prirodi. Trebali biste naći nekoga na istoj valnoj dužini, nekoga tko vas posve prihvaća takvu kakva jeste.

Izvor: superzena.b92.net

Izvor: She.hr

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam