Svijet je za njih prekrasno mjesto koje treba istražiti, a ako ih partner ne može pratiti u tome, s vremenom će početi venuti. Za svoju ljubav dat će sve, no razočaravate li ih konstantno, otići će.

Buntovni Vodenjaci često šokiraju svoju sredinu izborom partnera. Obično biraju ljude koji su ekstremni u nečemu ili jednostavnije rečeno, nisu obični. Kad vole, to svi znaju. Teško skrivaju da su zaljubljeni jer leptirići u njihovom trbuhu rade sto na sat. Za svoju ljubav, žrtvovat će sve. Ići će do krajnjih granica, odričući će svega, pa čak i velikih dijelova sebe da bi njihova veza uspjela.

par 16

Foto: Dreamstime

Upravo zato što vole snažno, to isto očekuju i od svog partnera. Ne ispuni li on očekivanja, njihov um puni se razočaranjima, a ako se ona nakupe, i toj romansi može doći kraj, bez obzira koliko ih još uvijek voljeli. Mogu izdržati puno i dugo, i svašta će pretrpjeti, ali potrebno im je i puno pokazivanja ljubavi. Ako to ne dobiju, otići će bez obzira koliko im srce pucalo.

Vodenjaci su osobenjaci velikog srca i kreativnog uma. Za njih je idealan partner koji razmišlja i živi poput njih, no to im je doista teško naći. Zbog toga često osjećaju da ih drugi ne razumiju i osuđuju.

Za njih je ljubav sve ili ništa. Ne igraju igrice i ne vole ih. Kad prepoznaju da je netko vrijedan truda, dat će vam cijelog sebe. No ako Vodenjaku slomite srce, nastaje katastrofa. Automatski se isključuju, dižu zidove ispred sebe i za druge ljude će biti još nedostupniji.

par 17

Foto: Dreamstime

Vodenjaci su uvijek u pokretu. Žele otkriti svijet, spasiti ga ili rekreirati po svojim vizijama. Ne podnose partnere koji ih ne mogu pratiti u tome i koji bi radije malo sjedili doma. Oni uvijek imaju energije za nešto jer smatraju da je svijet prelijep da bi se propuštao.

Još jedan od razloga zašto su Vodenjaci komplicirani u ljubavi je i što ih je lako povrijediti. Možda vam to neće pokazati, ali će zamjeriti. I razmišljat će o tome stalno sve dok se to u njihovoj glavi ne pretvori u prenapuhanu priču koja kad izađe van iz njihovih usta postaje epska drama.

Oni vole ljubav, život i pozitivan stav, a ako to nedostaje, pa makar i na par dana, za njih će to biti dramatično!

Izvor: 24sata.hr

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam