Jedan od najvećih ženskih strahova je taj kako ćemo u nekom trenutku dosaditi našem partneru. Niste se posvađali, niti ste išta krivo napravile, jednostavno stvari više nisu kao prije. Možemo jednostavno reći kako se izgubila ona iskrica koju ste imali.

Često je to vrlo frustrirajuće, ali i srcolomeće. Razmišljate o svemu što ulažete u vašu vezu - energiju, volju, vrijeme, strast, a on se i dalje čini odsutan. Možda je samo stres zbog posla ili problema, ali možda vam i ovih nekoliko savjeta pomogne riješiti vašu dilemu. Kako znati "jesam li mu dosadila"?

prekid razvod

1. Nema više predigre. Predigra je vrlo važna stavka seksa, pogotovo za žene. Nije poanta samo se skinuti i "obavit"“ to. Muškarac se mora pobrinuti da se osjećate ugodno, zadovolj(e)no, voljeno. Ako vam se čini kako vaš seksualni život postaje sve više mehanički, nažalost, gubi interes za intimnost s vama.

2. Razveseli se u prisutnosti drugih djevojaka. Kad ste u društvu i do vas dolazi prijateljica ili poznanica, a vi na njemu vidite osobnost koju jako dugo niste vidjeli, osmijeh na licu, počne zbijati šale i pomalo flertovati, vrlo je lako moguće kako mu s vama postaje dosadno.

3. Ne želi voditi ljubav. Nije samo stvar u predigri, ali ako on više vremena provodi za igricama nego s vama, odnosno veći interes su mu igrice ili gledanje televizije nego seks s vama zaista je vrijeme da nešto poduzmete! Ovo ne mora značiti ništa - sasvim je normalna faza kada vam je seksualna energija manja, ali ako se nađete u situaciji da ga duži period vremena molite za seks, očito gubi interes.

4. Uvijek je na mobitelu. O ovome ne trebamo ništa posebno reći. Znate i sami, ako ste u društvu i ne odvajate se od mobitela, razgovor, a ni društvo vam nisu baš zabavni.

5. Jedva razgovarate kada ste vani. Odvede vas na večeru ili izađete na cugu i nađete se u situaciji kako nemate o čemu pričati. Ono što započnete njemu je dosadno i mijenja temu te priča o stvarima sasvim nevažnim vama ili za vašu vezu. Vidite i sami kako vam ponestaje tema za razgovor. Nemojte se zavaravati jer komunikacija je ključ svega! Ako nema komunikacije već sad, kako će biti kasnije?

Izvor: She.hr

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam