Iako na kraju balade karakter dolazi do izražaja i on je razlog zbog kojeg prekidamo, izgled je prvi koji nas privuče određenoj osobi. Donosimo vam popis stvari koje žene prvo primijete na snažnijem spolu.

Stav

Pravilo zlatne sredine vrijedi i u ovom slučaju. Uzevši to u obzir sramežljivi muškarci neće imati previše sreće kod žena, ali niti oni dominantni.

muškarac

Cipele

Iako nas od malena uče kako ne valja suditi prema izgledu, prilikom odabira muškarca on ipak ima veliku ulogu. Mnoge žene tako svog odabranika sude prema cipelama. Naravno, ukusi su različiti, pa tako ima mjesta za sve. Ako se nas pita, muškarac u starkama ili sličnim tenisicama savršen je izbor.

Prijatelji

S kim si, takav si. Dakle, ako je muškarac okružen velim društvom i ima istaknutu ulogu u njemu žene se jednostavne lijepe na njega.

Higijena

Iako je u mračnom klubu teško na prvi pogled procijeniti vodi li brigu o svojoj higijeni, samo jedan pogled na nokte i zube i dobit ćete odgovor na to pitanje.

Izvor: She.hr

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam