Iako horoskop uglavnom gledamo kao razbibrigu, nekad bude apsolutno pogođen. Kao da nam netko čita misli te sekunde, tog trenutka našeg života, kao da smo jedino mi “djevica” ili “bik”, a ne još milijuni ljudi diljem svijeta.

Da vas malo zabavimo, donosimo astrološke savjete najpoznatijeg svjetskog brenda donjeg rublja, Agent Provocateur, kako zavoditi i kakvim rubljem, ovisno o tome koji ste horoskopski znak. Nama je ispalo da zavodimo zlatnom i crvenom, kao i da više od svega volimo svilu.

Ovan

Stil zavođenja: “Ovnice” padaju na uniforme i vrlo su strastvene.
Idealno rublje: Prije svega izbjegavati crnu boju, crvena im puno više pristaje i doslovce “zaustavlja” dah.

Bik

Stil zavođenja: Definitivno najsenzualniji od svih znakova. Žene ovog znaka pomalo su sramežljive, ali to samo daje čar cijeloj priči i tjera vas da ju pomalo “pokvarite”.
Idealno rublje: Roza boja trebala bi biti zakon petkom, a može se primijeniti i za neki drugi dan. 

Horoskop-sex 2

Blizanci

Stil zavođenja: Vrlo su nastrane - igranje uloga, seks na otvorenom, uniforme… sve prolazi.
Idealno rublje: Zelena će naglasiti vašu kreativnost i osjećaj za avanturu, a u kombinaciji sa svilom, učinit će vas apsolutnom božicom.

Rak

Stil zavođenja: Račice često mijenjaju raspoloženja, pa ovisno o tome i njihova izvedba u seksu zna biti dinamična ili usporenija.
Idealno rublje: Plava, bijela i zelena ističe ono najbolje u ovom znaku. Kako bi ipak malo više zasjale, dovoljno je ubaciti neki “sjajni” detalj, poput zakovica ili “dijamantića”.

Lav

Stil zavođenja: U seksu više od svega drže do prezentacije.
Idealno rublje: Lavovi vole sve što je upečatljivo, gotovo “kraljevski”. Omiljene boje zavođenja su im crvena i zlatna. Dodatan bonus su zlatne lisice. 

Horoskop-sex 3

Djevica

Stil zavođenja: Savršena lokacija za spoj djevici će biti nešto u stilu budističkog hrama. Izbirljiva je i rezervirana, ali to zna iskoristiti u senzualnom zavođenju.
Idealno rublje: Obavezno mora biti svileno i rezervirano za posebne partnere. Svake srijede nositi neku nijansu zelene, a petkom kričavo rozu.

Vaga

Stil zavođenja: Polagan, sofisticiran i senzualan, njoj je seks podjednako emotivna i fizička stvar, a kvaliteta uvijek dolazi ispred kvantitete.
Idealno rublje: Crna boja njihova je boja jer u toj boji Saturn izvlači iz njih ono najbolje. Uz to, poželjna je čipka, koža, svila i vezice.

Škorpion

Stil zavođenja: Imaju nevjerojatnu energiju i izdržljivost, i trebaju partnera koji će s njima moći držati korak.
Idealno rublje: Ljubičaste nijanse savršeno ističu mističnost njihovog načina zavođenja, ali crvena im ipak više pristaje.

Strijelac

Stil zavođenja: Strijelci više od sveg mrze sputanost u seksu.
Idealno rublje: Napaljuje ih žuta boja. 

Jarac

Stil zavođenja: Vrlo su zaigrani u krevetu pa sukladno tome preferiraju i zabavan seks, umjesto onog ozbiljnog ili žestokog.
Idealno rublje: Crvenu možda ne nose često, ali svakako im daje onaj dodatni “boost”, koji im je prijeko potreban.

Vodenjak

Stil zavođenja: Nemaju nikakvih inhibicija, dapače sve izvan normalnog i očekivanog njima je jako zanimljivo. Pomalo su “kinky”.
Idealno rublje: Psihodelične boje, naročito ljubičasta, njihov su izbor. Vole i intenzivne, fluorescentne boje. 

Horoskop-sex 4

Ribe

Stil zavođenja: Često ih se opisuje kao najseksi znak. Žene ribe vrlo su ženstvene i biraju suptilan pristup pred onim direktnim.
Idealno rublje: Najdraža boja rublja im je bijela, sve intenzivnije od toga ubit će njihovu delikatnost i senzibilnost.

Izvor: She.hr

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam