Iako je teško u to povjerovati, čini se kako muškarci više vole shopping od striptiz barova. Posljednje istraživanje navika muškaraca u Americi pokazalo je da njih čak polovica uživa u shoppingu i kupovini odjeće, a mnogi ne vole odlaske u striptiz barove. 

peep 1

Časopis Esquire u svojem je istraživanju došao do zanimljivih podataka. Ispitao je više od tisuću muškaraca i utvrdio da je muškarcima normalno često govoriti "volim te" te da su tijekom proteklih mjesec dana barem jednom zaplakali. Koje su ih stvari rasplakale, tužan film ili gubitak na kladionici, nisu naveli.

I dok nije ništa neobično u tomu da muškarci koriste kolonjsku vodu, manje je uvriježeno da bojaju kosu ili koriste sredstva za tamnjenje.

"Mnogi muškarci misle da ono što govore ili rade nije u skladu s tradicionalnim mačo definicijama od toga kako brinu o automobilima do njihova ukusa u glazbi i filmovima", kaže urednik Richard Dorment. 

peep 2

Esquire je upitao 1.032 muškarca o temama od kuhanja za obitelj i prijatelje, preko striptiz barova do slanja seksualno eksplicitnih poruka te koliko često imaju odnose.

"Neke su stvari vezano uz muškarce i dalje iste kao u prethodnim generacijama posebno zanimanje za sport i uzbuđenje od gledanja i igranja utakmica.", kaže urednik, no s druge strane ispustiti suzu postalo je normalno kao i korištenje preparata za njegu kože ili kose.

"Ako ste mlađi od 45 godina nije neobično da ste slali seksualno eksplicitne poruke no ako ste stariji od 45 to baš nije uobičajeno.", kaže Dorment.

Spolni odnosi češće od dva puta tjedno u dobi iznad 45 nisu uobičajeni, kao i to da muškarci mlađi od 45 nemaju nijednom u toku tjedna spolne odnose.

Izvor: She.hr

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam