Rezerva je grupa dečkiju s kojima ne izlazite i niste u nekoj vezi, ali koji ispunjavaju određene potrebe u vašem životu. Oni vam pomažu da otkrijete tko ste, što želite i u konačnici za kakvim tipom muškaraca tragate. Ovo može uključivati nekoga tko zna puno o seksu, nekoga tko traga za odličnom karijerom, ili bivšeg dečka koji je još uvijek u blizini.

Evo kako osvojiti frajera držeći se ovih devet savjeta. 

Rezerva 1

 1. Uvijek uz sebe imajte rezervu 

Rezerva 9

2. Ne čekajte da vas netko pozove na spoj

Neka ovo bude vaša nova mantra: Sve ili ništa je spoj. Propustit ćete sve mogućnosti povezivanja sa dečkima, ako ćete čekati da oni vas pozovu van. Svaki korak se računa, od samog početka pa sve do kraja. 

Rezerva 8

3. Koristite svoje računalo

Počnite gledati tehnologiju kao koristan alat koji će vam pomoći da bolje upoznate dečke. Kada čujete pjesmu za koju mislite da bi se svidjela nekom dečku, pošaljite mu je. Započnite komunicirati preko neke društvene igre. Ostavite zavodnički komentar na njegovom facebook statusu. Prije nego što mislite, početi ćete izlaziti. 

Rezerva 7

4. Želite flertati? Učinite to!

Ako živite za trenutak, to vas može dovesti do zajedničkog života. A ako i ne uspijete, to ne znači da ste počeli flertati prerano! 

Rezerva 6

5. Budite otvoreni

Umjesto da pretjerano pokušavate upravljati svojim ljubavnim životom, stvorite slobodna mjesta za muškarce, planirane ili neplanirane, kako bi vas ispunili. Sljedeći put kada kupujete ulaznice za koncert koji volite, kupite dvije - i nemojte odmah odlučiti kome ćete dati drugu ulaznicu. Barem jednom, nemojte gledati u kalendar sa planovima unaprijed. Budite dostupni jer nikada ne znate koga ćete sresti, i gdje bi vas noć mogla odvesti. 

Rezerva 5

6. Istražujte sa svojim "muškim prijateljima"

Što čete biti više otvoreniji da vam dečki pokažu sve njihove različite strane, vjerojatnije ćete sami sebe iznenaditi i zaljubiti se u jednog od njih. Ako ste na kuglanju? Predložite da popijete pivo nakon igre. Ili ga jednostavno upitajte želi li nešto prigristi. Ključ je u tome da se dečka isključi iz poznatog konteksta. 

Rezerva 4

7. Pokušajte ga dobiti nasamo

Još uvijek niste sigurni da među vama postoji kemija? Dogovorite izlazak nasamo. Dok to ne napravite, dečko možda uopće ne zna da vam se sviđa. To se dogodilo jednom dečku, koji je upoznao svoju sadašnju zaručnicu na odbojci. Tek kada su konačno izašli zajedno na večeru, shvatili su da između njih postoji kemija. 

Rezerva 3

8. Ostanite vjerni sebi

Konačno, vi i vaš potencijalan dečko imate nekakvu romansu, koja bi vas mogla dovesti do nečeg ozbiljnog. Zapamtite, on već je vaš prijatelj, stoga ima mnogo toga što on voli kod vas. Nemojte mijenjati sebe, jer postoji rizik da ćete mu izgledati čudno. To znači da ne dolaze u obzir nikakva luda šminka ili majica sa dekolteom, jer vas je on navikao vidjeti sasvim jednostavnu. Radije budite sexy, ali na suptilan način…a zatim to povećavajte nakon nekoliko spojeva. 

Rezerva 2

9. Pokušajte razumjeti njegove postupke

U jednom našem istraživanju, utvrdili smo da već par tisućljeća muškarci žele smisliti rješenje za svoju budućnost, karijeru, identitet, i mnogi ne žele napraviti nikakav potez kako bi osvojili potencijalnu djevojku, dok ovo ostalo ne prokuže. Može se reći da je zaljubljen u vas ako se ne nabacuje vašim prijateljicama, i ako se prema vama odnosi sa poštovanjem. Još jedan znak? On je u prijelaznoj fazi svog života. Stoga, ako je zainteresiran da ste često u kontaktu, i ako vas ne tretira kao neko neobavezno druženje, neka ovaj dečko bude u užem izboru na vašoj listi. Možda mu treba još samo jedno malo ohrabrenje, prije nego što će imati petlje ići za vama.

Izvor: Glamour.hr

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam