Kako mogućnost čitanja misli još uvijek nije omogućena (bar koliko mi znamo,) moramo se "mučiti" s pogađanjem onoga što suprotni spol "grunta" u svojoj glavi. Sve dok se Mars dovoljno ne približi Veneri i muškarci uspiju doskočiti na planet naših misli, potrebna im je mala pomoć u razbijanju šifri, posebice kada je u pitanju seks. 

seks1

3 seks tajne koje ON MORA znati:

1. Predigra - iako se većinom piše o tom kako ženi treba predigra, to baš i nije istina. Ona želi biti oteta i uhvaćena u seksi igre bez odugovlačenja! 

seks

2. Igre i igrice - žena nije svetica, posebice u krevetu. Ona voli i želi začiniti seks raznim igrama. Ustručavanje među plahtama ni jednom braku ili vezi nije pomoglo!


3. Zgodan muškarac - zabluda je ta da je ženi samo bitna unutarnja ljepota. Istina je da većina cijeni dobrotu i inteligenciju muškarca ali pritom naravno voli i dobro tijelo. Zato bi muškarci trebali vježbati i uljepšavati se za žene, upravo kako one to čine za njih.

Iako su po većini istraživanje žene pronicljivije i empatičnije od muškaraca, kad je u pitanju seks - znaju pogriješiti u procjenama većinom zbog slabog samopouzdanja ili pak neznanja. Kako biste pomogli i sebi i njemu i vašem seksualnom životu, pročitajte nekoliko savjeta. 

seks2

3 seks tajne koje ON ŽELI da znate:

1. Želi afirmaciju - muškarcu je bitna potvrda o njegovim seksualnim vještinama. Ako tijekom odnosa afirmativno reagirate na njegove tehnike on će biti još uporniji i bolji. Također, nakon seksa mu komplimentirajte vještine.

2. Seksualna aktivnost - iako kod osvajanja ponekad muškarci preferiraju bespomoćnu ženu u nevolji, po pitanju seksa to baš i nije slučaj. On želi vidjeti želju, inicijativu i strast.

3. Zgodna žena - iako je seks nagon, ti nagoni se također trebaju potaknuti. Muškarac izrazito uživa u njegovanoj i mirisnoj ženi posebno obučenoj za seksualne scenarije koji se odvijaju u njegovoj glavi.

Izvor: She.hr


 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam