Iako se žene mogu ponositi s brojnim stvarima u kojima su bolje od muškaraca - empatičnije su, intuitivnije i recimo komuniciraju bolje - nekoliko je sitnica u kojima su dečki nadmašili cure!

musk-bolji1

1. Kilogrami

Muškarci naime brže mršave. Ako primjerice vi i vaš dragi u istom trenutku krenete na režim zdrave prehrane on će brže gubiti kilograme jer zbog količine testosterona imaju više mišića, a manje masnog tkiva.

2. Seksualna sinkronizacija

Žensko tijelo i um nikako da se sinkroniziraju na području seksa. Muškarci se upravo zbog uspješne sinkronizacije bolje fokusiraju na jednu stvar i lakše se uzbude. Žene mogu tijelom biti u krevetu, a mislima u kućanskim poslovima zbog čega ponekad izostane seksualni zanos.

musk-bolji2

3. Ovisnosti

Ako je žena primjerice ovisna o cigaretama puno teže će se odviknuti jer je i emotivno puno jače vezana uz ovisnost. Posebice ako se radi o nikotinu, istraživanja su pokazala kako ženski organizam puno teže reagira na lijekove protiv pušenja.

Izvor: She.hr

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam