5 frajera koji zaslužuju pogled na vaša leđa dok odlazite od njega zauvijek.
Već nakon prvog spoja ste shvatili kako on baš i nije vaš princ na bijelom konju i razmišljate kako ga bezbolno otpiliti.  Iako postoje dragi dečki koji vam jednostavno nisu kliknuli te je njima potrebno blago reći kako nisu oni krivi, već vi i vaša želja za slobodom i novim iskustvima, nekolicina je onih koje možete bez problema otkantati.

odb-deck1

5 frajera koje možete bez grižnje savjesti odbiti:

1. Prostak

Ako je frajer već na prvom spoju neugodno prost, tako da vam dobacuje neprikladne seksualne i slične komentare, on naravno zaslužuje totalni prekid komunikacije s vaše strane. Dovoljna će biti poruka sadržaja: "Ne zovi me više", ili samo njegov pogled na vaša prekrasna leđa dok se budete okretali i nestajali bez traga i glasa.

odb-deck2

2. Agresivac

Ako uočite kojekakve simptome prekomjerne agresivnosti kod vašeg novog frajera, bolje je što prije pobjeći s mjesta događaja te izbrisati njegov broj i nikad se više ne javiti na možebitne pozive sa skrivenog ili pak nepoznatog broja u gluho doba noći. Agresivac će možda najprije biti dobar prema vama, nasilan naspram druge osobe - ali kad tad biste vi naletjeli na njegov bijes. Agresivac je čovjek malog samopoštovanja i velikog ega koji svoje frustracije mora iskaljivati na drugima. Bježite!

3. Emocionalni idiot

Postoje frajeri s kojima jednostavno niste na istoj valnoj duljini. Ipak, pojedinci su emocionalno ograničeni i nikad vas neće shvatiti. Nema razloga zašto započinjati vezu s nekim tko vam nikada neće moći pružiti ljubavnu sreću.

odb-deck3

4. Plaši vas

Ako vas frajer s kojim ste bili na spoju nekako plaši, vjerojatno postoji i pravi razlog zašto. Vodite se prema svojim osjećajima i nemojte mu dati šansu za drugi sastanak. Trnci koji su vam kolali kroz tijelo nisu od ljubavi i uzbuđenja, već straha - zato ne morate dva puta razmisliti.

5. Misli da "NE" znači "DA"

Ako vas nije slušao na spoju te je prešao je granice u dodirima i poljupcima i vjerojatno mislio kako "ne" znači "da" - taj dečko vas ne poštuje  te se bez grižnje savjesti možete pokupiti i otići pa kad ostane sam možda shvati da "ne" znači "ne".
Izvor: She.hr

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam