Ako ste se malo udaljili ili pak nikad niste bili nešto previše bliski s partnerom uvijek postoje načini kako se zbližiti, samo je potrebno malo volje i prstohvat znanja. Vaše valne duljine se ne poklapaju? To znači da se možete naći u njegovom ili vašem valnom taboru, ili pak negdje na sredini - što je najbolje rješenje.
Zbližavanje je najbolje kada su osobe morale napraviti ako ne točno, barem približno jednaku količinu kompromisa. Evo nekoliko trikova kako se zbližiti s nekim srcu vam dragim. 

dodir

1. Nehotični dodiri

Ne podcjenjujte snagu nehotičnih dodira. Ako u prolazu nekog štipnete, dodirnete, poljubite ili pak značajno pogledate - to će vas zbližiti na nekim novim privlačnim razinama.
2. Smijte se zajedno
Iako ne morate imati identičan smisao za humor, zajedničkom smijanje je bitno za odnos između dvoje ljudi. Pogledajte neki film koji vam je oboma zabavan te se smijte od srca. Povezanost ćete osjetiti.
3. Zajednički interesi
Ako se vaš odnos sveo na to da svatko ima svoje interese, pronađite zajednički hobi te se na taj način približite: imat ćete nove zanimljive zajedničke teme za razgovor. 

seks1

4. Seks

Ne zaboravite na seks, posebice ako ga već neko vrijeme niste prakticirali. Zbližite se i na toj razini jer i fizička komunikacija je važna.
5. Iskrenost
Ako konstantno nešto skrivate od partnera ne možete se osjećati dovoljno blisko. Zato, izrecite svoje male tajne, koliko one bile nevažne - povezat će vas s partnerom.
6. Slušanje
Sjećate se kad ste upoznali partnera te ste upijali svaku njegovu riječ, a i on vašu. Pokušajte mu ponovno posvetiti nekoliko minuta neometanih televizijom, internetom, kuhanjem, spremanjem ili listanjem novina.
7. Prioriteti
Ako se želite zbližiti, morate pokazati kako ste jedno drugom najvažniji na listi prioriteta. Prije posla, obveza ili pak drugih ljudi. To se može održavati sa sitnim malim znacima pažnje kao što je ne zaboravljanje važnih datuma, ili pak pripremanje doručka.
Izvor: She.hr


 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam