Kako onog koji vam se mota po mislima ne možete baš staviti pod mikroskopom, odvesti ga na kojekakve pretrage koje će ukazati da li njegovo srce kuca za vas ili pak neku drugu evo nekoliko znakova koji govore da je vaš dragi ipak za vas više ne uzgaja srca u očima. 

mukarac_koji_vara

1. Stranac

U trenutku kad ste ga upoznali, bio je totalno sladak, obasipao vas je pažnjom, donosio cvijeće, smješkao se vašim forama i gledao vas duboko u oči. Ipak, nešto se promijenilo, vaša tajna veza se prekinula i sad ispred sebe imate stranca. On je cijelo vrijeme zamišljen i dalek, a lijepi i mazan pogled u očima je prošlost. To je možda znak kako je on i više niste na istoj "tarifi" te da on svoje bonus bodove sad koristi za gugutanje nekoj drugoj.

2. Isprike, puste isprike

Više nema vremena da vas pričeka poslije posla, već odjednom mora na nogomet, kavu ili kojekakav dogovor. Poruku nije poslao jer je bio u gužvi, a nije nazvao jer je bio u još većoj gužvi. Takve isprike ili one tipa: "Ne mogu jer već imam planove“, a oni, kako iz konteksta zaključujete, ne uključuju vas - ukazuju na to da se u sve minute njegovog planera zvanog srce upisala neka druga. 

mukarac_koji_vara1

3. U strahu je dug jezik

Ako je kriv, makar zgriješio mišlju ili pak već dijelom, vaš dragi će postati izrazito pričljiv kako bi sakrio svoja nedjela. Moguće je da vam počne detaljno opisivati svoj dan ili će biti izrazito drag. Ipak, pojedinci koji strahuju od toga da će biti otkriveni, često svoju trenutnu dragu optužuju za kojekakve greške, kako bi u svojim očima pronašli opravdanje za laži i obmane.
Izvor: She.hr


 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam