Za par dana ćete se pitati: "Joj, kako se zove onaj tip s kojim sam nedavno bila?" Veze je gotova, nema više povratka, a vi još uvijek držite vrata malo odškrinuta? Provjeravate njegov Facebook profil, raspitujete se o njemu i nadate se da ćete ga sresti u najdražem mu kafiću. To možda znači da ga ipak niste preboljeli te da lažni osmijeh možete skinuti s lica i krenuti u pravu fazu liječenja srca. Zaronite u ove, možda savjetodavne klišeje - sve ih isprobajte i garantiramo vam da ćete ga voljeti makar 9,99 % manje! Ako sami smislite još jedan način - u ponudu ubacujemo još 5% manje ljubavi prema čovjeku koji je napravio grešku svog života! Nek' mu se smiluju Eros, Venera, Afrodita, Kupid i svi ljubavni nebeski akteri jer ova božica, upravo VI, ipak nećete!

slom-src3

1. Uspomene ludom radovanje

Možda ritualno paljenje slika jest uzaludno, al' dajte si oduška i pobacajte njegove stvari koje su vam nepotrebne. Ako je to pak neki vrijedni predmet poput televizora kojeg ste zajedno kupili, onda ne morate - već slike, stvarčice, sitnice koje vas muče, bodu u oko i truju srce beznadnim nadama. Zato sve u kutiju i u podrum ili smeće. Oslobodite svoj prostor od njega i postavite sebe za kraljicu svojih misli!

2. Prijatelji stari gdje ste…

Pjesma je stara, ali Tereza Kesovija je znala o čemu priča, jer prijatelji stari, novi i trenutni su upravo ono što vam treba. Zabavite se, cmoljenje je totalno OUT - bar ne cijeli dan! Zato potražite utjehu u toplim poznatim licima i riječima, bit će vam bar malo bolje. A s vremenom ćete se ponovo osjećati super i pritom stvoriti super ekipu za ponovni lov na nečije srce i vlastitu ludost. 

slom-src4

3. Distrakcija je majka prekida

Tko kaže da se ne smije uskakati iz jedne veze u drugu? Ok, ne morate sad prvog frajera kojeg sretnete na cesti odvući za rukav, ali flertujte jer sada kad ste slobodni, to više nije zabranjeno slatko voće, već voćka u koju možete zagristi bez problema. Jedan dejt nikom nije naudio, pa i ako ispadne loš, imat ćete se čemu smijati, a na trenutak nećete misliti na onu ljudotinu koja vas je ostavila, već na nekog drugog, makar i prolaznog.

slom-scre


Izvor: She.hr

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam