Lifestyle

2021. She.hr svemir 01

Svaki od 12 znakova zodijaka ima svoje osobitosti, mane koje nas živciraju, ali i ono nešto specijalno što nitko drugi nema, ono zbog čega ih obožavamo.

2021. She.hr pas 01

Psi žive s ljudima već 15 tisuća godina, a za to vrijeme su nam toliko prirasli srcu - da smo ih prozvali i svojim najboljim prijateljima!

2021. She.hr susjedi 01

Svaki od suvlasnika nekretnine, koja se sastoji od zemljišta sa zgradom ili od prava građenja sa zgradom, dužan je prigodom izvršavanja svoga prava postupati osobito obzirno prema ostalima.

2021. She.hr slagalica 01

Istinski sretni ljudi davno su naučili recept za uspjeh i život ispunjen radošću.

2021. She.hr snijeg 01

Odmah na početku da razjasnimo, s kim god da ste i što god radite uvijek ste sami. To je tako! I to je predivno.

2021. She.hr sah 01

Od malih nogu nam pričaju "Daj sve od sebe!", "Budi najbolja što možeš biti", "Budi samouvjerena, uspješna…"

2021. She.hr svitanje 01

Restrikcije, zatvoreni restorani, kafići, sportski objekti, ukinuti treninzi, sablasno prazni fakulteti, distancirani i odvojeni ljudi, pritisak, potresi, loše vijesti i prognoze, prijetnje, bolesti, maske i cjepiva koji donose polaritete i razdvajanja u društvu stavljajući nas na suprotne strane i u borbu jedni protiv drugih.

stres_naslovna
Užurbani tempo života čini nas nervoznima i rastresenima jer ne stižemo obaviti sve ono što bi morali i željeli, čak i da nam dan traje 30 sati. Budući da još uvijek nismo otkrili kako zagospodariti vremenom i produžiti dan, potrebni su nam savjeti kako uštedjeti vrijeme. 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam