Sastojci:

-  200 g korjenastog povrća,

-  1,5 l vode,

-  2 žlice maslinovog ulja,
- list lovora,
- 3-4 zrna papra,
- 1 rajčica,
- 1 žlica Vegete,
-list peršina
- list lovora,
- 600 g škarpine,
- 2-3 žlice kvasine,
- 50 ml soka od rajčice, 
- 120 g kuhane riže

juha_skarpina

Priprema:

Korjenasto povrće ogulite i narežite na veće komade. U odgovarajuću posudu stavite vodu, maslinovo ulje, očišćeno povrće, list lovora, zrna papra, svježu rajčicu, Vegetu, list peršina i celera. Sadržaj u loncu zakipite i kuhajte na laganoj vatri 10-15 minuta. Nakon toga stavite očišćenu škarpinu, kvasinu, sok od rajčica i juhu nastavite kuhati na laganoj vatri još oko 15 minuta. Kuhanu ribu izvadite, očistite od kostiju, a juhu procijedite.

Dobar tek želi Vam www.svijet-ljepote.hr!


Kiša

13°C

Zagreb

Kiša

Vjetar: 22.53 km/h

  • 23 .09. 2017

    Kiša 16°C 13°C

  • 24 .09. 2017

    Rain 17°C 13°C

Horoskop

Kulinarski recepti