Sastojci:

 - 40 dkg brašna, 
- 4 jaja, maslac,
- vrhnje,
- ribani parmezan,
- malo soli,
- tartufi

Rezanci

Priprema:
Zamijesite tijesto od brašna i jaja te ga dobro razvaljajte i potom izrežite na rezance oko 5 mm debljine. Nakon toga ih kuhajte u vodi koju ste prethodno posolili. Kuhane rezance stavite u toplu zdjelu, dodajte vrhnje, maslac i parmezan te neko vrijeme miješajte. Na kraju naribajte tartufe i poslužite dok je toplo. 

Dobar tek želi Vam www.svijet-ljepote.hr!

Maslac izmiješajte sa šećerom. Dodajte suhe grožđice, brusnice, bademe, brašno pomiješano s praškom za pecivo, krušne mrvice, sol, konjak, sok i naribanu koricu limuna, pa sve promiješajte.
Jaja razmutite, dodajte pripremljenoj smjesi i sve dobro promiješajte. Smjesu ostavite da odstoji 2-3 sata na hladnom mjestu.
Kalupe premažite maslacem, punite ohlađenom smjesom, pa ih stavite u vodenu kupelj i pecite u pećnici zagrijanoj na 180°C 45-60 minuta. Puding dobro ohladite u kalupima.
Posluživanje
Ohlađeni puding izvadite iz kalupa i poslužite na desertnim tanjurićima uz čaj.

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam