Jeste li znali da su Mezopotamke bile prve žene koje su još prije 5000 godina izmislile i nosile ruž za usne? Izrađivale su ga od pigmenata izmrvljenog poludragog kamenja, dok su Egipćanke u tu svrhu koristile boju ljubičasto-crvenih morskih algi. Nema sumnje - briga nježnijeg spola o lijepim usnama seže daleko u prošlost...jer usne su svakako jedno od najsenzibilnijih područja ženskog lica, a lijepe i pune usnice san su svake žene...

Poliklinika Bagatin povecanje usnica 10

Našom današnjom temom iz Poliklinike Bagatin otkrivamo kako, uz pomoć hijaluronskih dermalnih filera, postići idealan volumen usnica i ljepšu simetriju lica...

Poliklinika Bagatin povecanje usnica 4

Porazgovarali smo s doktorom Tomicom Bagatinom, specijalistom maksilofacijalne kirurgije...

"Povećanje usana najčešći je zahvat na osobama kod kojih postoji primarno manji volumen. Odlični rezultati vidljivi su i kod starijih osoba u slučajevima atrofije tkiva na području usana, ali i kod svih osoba koje žele naglasiti senzualnost istih te dobiti ljepšu simetriju lica."

Naglasimo kako se u Poliklinici Bagatin od razgradivih filera upotrebljavaju Juvéderm hijaluronski dermalni fileri svjetski poznatog proizvođača Allergan, tvrtke koja je prije više od 35 godina započela razvoj estetsko-medicinskih tretmana i čiji proizvodi danas predstavljaju najpoznatije injectable preparate.

Poliklinika Bagatin povecanje usnica 9

"Široka lepeza hijaluronskih dermalnih filera proizvedena je naprednom Vycross tehnologijom. Ovi su preparati sigurni te pružaju prirodan izgled i dugotrajne rezultate. U Poliklinici Bagatin za popunjavanje usana najčešče upotrebljavamo Juvéderm Volift dermalni filer koji pruža dugotrajne rezultate i puni izgled. Također, ovisno o željama klijenata i izgledu usnica, mogu se upotrebljavati i ostali Juvederm proizvodi poput Ultra 3, Volbella i slično.", otkriva dr. Bagatin.

Poliklinika Bagatin povecanje usnica 5

Zahvat povećanja usana u Poliklinici Bagatin izvodi se pomoću hijaluronskih dermalnih filera u obliku injekcije, nakon prethodnog nanošenja anestetske kreme i spreja na usnice. Naglasimo kako postoji više tehnika za aplikaciju hijaluronskih dermalnih filera kojima se, ovisno o željama, postižu razni učinci uz najbolji mogući rezultat.

"Zahvat traje kratko, a prije samog početka na usnice se nanosi anestetska krema za ublažavanje boli. Budući da su usne rahlo tkivo koje reagira na ubode, važno je naglasiti da su neposredno nakon zahvata usnice otečenije 24 do 48 sati. Nakon inicijalnog vremena otoka, usnice se tijekom narednog razdoblja smanjuju i oblikuju prema željenom volumenu i izgledu koji je dogovoren na konzultacijskom pregledu. Potrebno je otprilike mjesec dana kako bi konačan rezultat bio u potpunosti vidljiv..."

Poliklinika Bagatin povecanje usnica 11

Nema sumnje kako ovaj siguran i učinkovit zahvat, utemeljen na suradnji vodećih svjetskih zdravstvenih estetskih kirurga i znanstveno dokazanim tehnologijama, pruža indvidualiziran, holistički i postepeni pristup revitalizaciji najosjetljivijih i najvažnijih područja na licu...

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam