Iako ga ima baš svaka žena celulit je najomraženiji nedostatak kojeg se pod svaku cijenu želimo riješiti. Potraga za načinom njegovanja i održavanja ljetnog tijela za bikini može biti naporna. Siguran tretman za oblikovanje tijela za svaku ženu bio bi pravo rješenje.

 

Aparat Med Contour 2

 

Tretman Med Contour u Poliklinici Bagatin nova je generacija uređaja koji omogućava potpuno neinvazivan tretman oblikovanja tijela kojim se mogu umanjiti masne naslage i celulit. Pacijenti obično mogu vidjeti rezultate odmah nakon tretmana, a daljnji gubitak centimetara nastavlja se u danima nakon tretmana. Važno je istaknuti da su rezultati postignuti u kliničkim studijima bili i do 20 cm smanjenje obujma na pojedinom području tijela. Za postizanje optimalnog rezultat potrebno je tri do pet tretmana.

 

Aparat Med Contour 4

 

Nakon glavnog tretmana, pacijent se podvrgava limfnoj masaži kako bi se uništenim masnim stanicama olakšao put kroz limfni sustav.

Područja koja se mogu tretirati Med Contour tretmanom su:

• Trbuh

• Noge i stražnjica

• Bokovi i unutarnji dio bedara

• Nadlaktice

• Gornji i donji dio leđa

 

Osoba može nastaviti sa svojim svakodnevnim aktivnostima odmah nakon tretmana koji je potpuno neinvazivan. Tretman je iznimno ugodan za klijenta i ne zahtijeva vrijeme oporavka.

Pjevačica grupe Colonia, Indira Vladić postala je nova ambasadorica tretmana Med Contour te kaže kako je napokon pronašla pravog suparnika celulitu i masnim naslagama. Tretman joj pruža pravi užitak jer djeluje na njene kritične točke, a usput joj pruža ugodnu, opuštajuću i toplu masažu.

 

Aparat Med Contour 5

 

Indira Vladić, pjevačica

 “Za razliku od napornih treninga sve što trebam napraviti jest opustiti se i uživati u ugodnoj, toploj masaži. Nema boli, noža, oporavka, a učinkovitost je zajamčena.”

 

Posebna ljetna ponuda!

U razdoblju od 01.05. do 31.08.2013. godine jedan tretman ili paket tretmana Med Contour u Poliklinici Bagatin moguće je kupiti po posebnoj cijeni. Ukoliko kupite 4 tretmana, jedan dobijete gratis. Ako se odlučite na samo jedan Med Contour tretman, na isti se odobrava 10% popusta. Ova posebna ljetna ponuda vrijedi isključivo za gotovinsko plaćanje!

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam