U skladu s izmjenom godišnjih doba preporuča se i promjena rutinske njege i make up-a za lice. Nema sumnje kako zimski uvjeti često znaju biti jako neugodni za ljepotu i izgled naše kože. Ne dozvolite da vam zima oduzme zavodljiv izgled!

Slijedi 6 kratkih savjeta poznate celebrity vizažistice Kim White:

 

zimaizgled1

1. Ne štedite na losionima i kremama za lice

Kako bi nahranili kožu i osigurali joj maksimalnu hidrataciju, preporučuju se "teže" kreme od onih što se koriste tijekom ljetnih mjeseci.

2. Recite "DA" SPF faktoru

Mnogi misle kako kožu treba zaštititi od negativnog utjecaja sunca isključivo tijekom ljeta, a to nikako nije točno. Zaštitu morate nanositi tijekom čitave godine.

3. Meke usne

Za lijepe i neispucane usne možete napraviti domaći scrub (uz pomoć meda i šećera), te lagano prelaziti jagodicama prstiju preko dijelova koji su suhi i ispucali.

 

zimaizgled2

 

4. Kvalitetan make-up kao podloga za ljepotu

Podlogu morate ravnomjerno nanijeti na sve dijelove lica kako biste prekrili nepravilnosti poput crvenila, ali pritom pazite da ne isušite kožu koja je pod utjecajem vjetra i zimske klime već pomalo dehidrirana.

5. Zablistajte!

Uz pomoć trikova i kozmetičkih preparata, omogućite si blistav sjaj uz malo rumenila na obrazima!

6. Izbor maskare za oči

Hladni zimski vjetar može izazvati suze u očima. Stoga se pobrinite da na maskari svakako piše "waterproof" (vodootporna) kako slučajno ne bi došlo do njenog razlijevanja. 

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam