Naša šetnja sajmom Beauty & Hair Expo započela je na atraktivnom izložbenom prostoru koji je posjetitelje privlačio širokim asortimanom ponude kvalitetnih proizvoda svjetski priznatih brandova te iznimnom ljubaznošću osoblja. Već tradicionalno, tvrtka Kozmetika Feniks izlagač je na zagrebačkom sajmu ljepote, a ove se godine posjetiteljima ponovno predstavila najvećim izložbenim prostorom. I ponovno - oduševila!

Beauty Hair Expo 2023. Kozmetika Feniks 4

Ova je obiteljska tvrtka od 1997. godine prisutna na tržištu Lijepe Naše kao jedan od vodećih dobavljača opreme i proizvoda za kozmetičare i frizere i nedvobeno im svojim prodajnim programom olakšava svakodnevni rad te pruža mogućnost potpunog uređenja beauty centara i frizerskih salona. Prednosti poslovanja tvrtke Kozmetika Feniks su profesionalnost i stručnost osoblja te kvaliteta i inovativnost proizvoda, no svakako i potpunost ponude - od potrošnog materijala za svakodnevni rad sve do sofisticirane opreme i dizajnerskog namještaja za salone. Mnoštvo je brendova koje ova dinamična tvrtka zastupa, no danas ćemo izdvojiti Immortal NYC - trendy kozmetiku za muškarce.

Beauty Hair Expo 2023. Kozmetika Feniks 1

Ovaj hit brand u ponudi tvrtke Kozmetika Feniks predstavlja liniju kozmetike za kosu namijenjena muškarcima, koja svojom teksturom i kvalitetom omogućava realizaciju kreativnih ideja i najnovijih stilova. Lepršav i trendy, a istovremeno postojan i muževan, Immortal NYC je prisutan u četiri regije i više od 50 država svijeta i širokom paletom kvalitetnih proizvoda lakoćom osvaja nova tržišta. Uvjerili smo se - jedno od tržišta na kojem su frizerski kreativci oduševljeni proizvodima s logotipom Immortal NYC bez sumnje je i Hrvatska!

Beauty Hair Expo 2023. Kozmetika Feniks 5

Uz praćenje trendova i noviteta te ulaganje u edukaciju i budućnost struke, visoku razinu poslovanja tvrtke Kozmetika Feniks potvrđuju i suradnje s brojnim frizerskim salonima i izlaganja na sajmovima poput zagrebačkog. Zaključak? Nedvojbeno je kako je uz sve navedeno tvrtka Kozmetika Feniks zasluženo visoko pozicionirana na hrvatskom beauty tržištu i već je više od 25 godina sinonim za korektnog i pouzdanog poslovnog partnera...

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam